kaankaya010 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar kulaklıgım Logitech G430 bozuldu ve garantisi yok elektrikçiye falan götür diyen oldu ama eski ses kalitesini falan verir mi? Bozuldu derken ses gelmiyor bazen oynatınca falan geliyordu artık o da gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar kulaklıgım Logitech G430 bozuldu ve garantisi yok elektrikçiye falan götür diyen oldu ama eski ses kalitesini falan verir mi? Bozuldu derken ses gelmiyor bazen oynatınca falan geliyordu artık o da gelmiyor. Ne yapmam lazım?
KrolKro29 Kilopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 1.056 23 Şubat 2018 #2 Elektrikçi eğer düzgün biri ise verebilirsin, ama parça çalabilir. Daha kötü şeyler takabilir. O yüzden servise göndermeni öneririm.
Elektrikçi eğer düzgün biri ise verebilirsin, ama parça çalabilir. Daha kötü şeyler takabilir. O yüzden servise göndermeni öneririm.
kaankaya010 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2018 #3 KrolKro29 dedi: Elektrikçi eğer düzgün biri ise verebilirsin, ama parça çalabilir. Daha kötü şeyler takabilir. O yüzden servise göndermeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Garantisini buldum ve aldıgım yere gönderdim sağol konu kilit
KrolKro29 dedi: Elektrikçi eğer düzgün biri ise verebilirsin, ama parça çalabilir. Daha kötü şeyler takabilir. O yüzden servise göndermeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Garantisini buldum ve aldıgım yere gönderdim sağol konu kilit