Logitech G430 Tanımama Sorunu

HawkLordHT

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bugün aldığım Logitech g430 model kulaklığı bilgisayarıma usb ile taktım ve ses geldi fakat surround sound için Logitech Gaming Software yüklü olup ordan ayarlamak gerekiyor. Bende sitesinden indirip kurdum. Kurulurken g430 kulaklığı gördü ve benden çıkarmamı istedi. Çıkardım ve yükleme tamamlandı. Sonra programı açtığımda cihazı görmedi. Bütün usb girişlerini denedim ama olmadı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bilgisayarı kapatıp aç, tekrar göstermez ise programı yeniden kur.
Yaptım fakat işe yaramadı.. Teşekkürler yinede..

Sorunla ilgili birşey daha farkettim Logitech Gaming Software yüklü değilken aygıt yükleniyor fakat o programı kurduğumda sarı yanıyor aygıt yöneticisinde.

Programı kurduktan sonra elle aygıt yöneticisinden ona sağ tıklayıp "Sürücü Yazılımını Güncelleştir..." de ve ardından sürücü yazılımı için bilgisayarımı taraya bas. Akabinde bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver tıkla ve ardından Logitech G430 yazılımına çift tıkla.

Programı kurduktan sonra elle aygıt yöneticisinden ona sağ tıklayıp "Sürücü Yazılımını Güncelleştir..." de ve ardından sürücü yazılımı için bilgisayarımı taraya bas. Akabinde bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver tıkla ve ardından Logitech G430 yazılımına çift tıkla.
Yaptım dediklerini ve aygıt yöneticisinde gördü fakat program hala görmüyor.. Bir bilgisi olan varmı bu konuda?

Bende g300 mouse var windows 7 PC de ne yaptıysan çalışmadi, 8.1'e geçinçe sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı