Merhaba arkadaşlar. Bu gün gidip 1 logitech g430 kulaklık aldım. Kulaklık yanında gelen usb ses kartı ile surround oluyor. Fakat ben usb ses kartına bağlayıp PC'ye taktığımda ne kendi logitech gaming software görüyor kulaklığı ne de bir ses geliyor. Usb ses kartı ile beraber takınca şu köşedeki ses açıp kısma şeyine kırmızı bir çarpı geliyor. Sorun nedir acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
@Recep Baltaş abi yardım eder misin daha 1 saat olmadı
Hayır ne yazık ki yüklenmiyor. Fakat xp bir laptopta denedim orada yüklendi sorun ne olabilir acaba ? Cevapların için şimdiden teşekkür ederim abi çok emek veriyorsun buraya.
Sizin dediğinizi denedim ama donanım değişikliklerini taradığımda aygıt sürücüsü yükleniyor yazısı çıkıyor sonra aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı uyarısını alıyorum. Size ulaşabileceğim bir e-posta adresi veya benzeri bir şey verirseniz sevinirim daha hızlı çözeriz sorunu .Şimdiden teşekkürler @MF
Windows 7 kullanıyorum malum bir işletim sistemi 400-500 lira olunca her zaman değiştirilemiyor sahte de kullanmak istemiyorum. Ama eğer hep böyle sorunlar olacaksa değiştirmeyi düşünürüm bu arada aygıt yöneticisinin fotoğrafını atayım ben.
@Recep Baltaş abi meraba bende benzer bir sorun yaşıyorum win10 kullanıyorum aygıt yöneticisi dahil her yerden kulaklık görünüyor ama hiçbir şekilde ses alamadım sebebini çözemedim gitti. yürütme cihazını seçtiğimde kulaklığı görüyor ama ses yok
@Recep Baltaş Bende de aynı kulaklık var. Normal jak girişleri ile bilgisayara bağlantı yaptığımda kulaklık sorunsuz çalışıyor fakat özellikleri kullanılamıyor. Ses kartı ile taktığımda Usb Advanced Audio Device diye tanımlıyor. Logitech Gaming Software'de gözükmüyor. Sistemde herhangi bir değişiklik yapmadım. Sadece 3 hafta kadar kullanmadım normal bir şekilde cihazı usb soketinden söktüm ve 3 hafta kullanmadım daha sonra tanıma işlemi bu şekilde gerçekleşti yaklaşık 1 haftadan beri bu sorunu çözemiyorum. Yardımcı olur musunuz?