Logitech G430 veya Kraken 7.1 Razer

RepsolTR

Hectopat
Daha fazla  
G502 mi razer deahtadder chroma mi ?

G430 mu razer kraken 7.1 mi ? Kullanan ve konuya hakim arkadaslar yardim ederse cok sevinirim cok kararsizim genelde fps oynayan biriyim agirlikli olarak csgo kullanan arkadaslar arti eskiyonden yardim ederse cok iyi olur simdiden tesekkur ederim ...

Konuya hakim veya kullanan birinden yardim istedim 2 kelime bisey yazip butun basligi elestirmen gerekmiyor. Daha aciklayici bi sekilde yardim edecek biri varmi ?

Son düzenleme:
Arkadaslar bendr merak ediyorum acikcasi 2 ayda kimse cevap vermemis benim butceye logitech ekipmanlar el veriyor sizce

g502 vs deathadder
chroma 7.1 vs g430

Arkadaslar bendr merak ediyorum acikcasi 2 ayda kimse cevap vermemis benim butceye logitech ekipmanlar el veriyor sizce

g502 vs deathadder
chroma 7.1 vs g430
Fps içinse razer deathadder yada mamba oneririm. G430 razer kraken 7.1 kiyaslamaya gerek bile razer önde.

G502 kullandım. Çok memnundum bırakma sebebim mouse bir gün durup dururken bozuldu, servise verdim 1 ay sonra fabrikasyon hatadan dolayı ve ellerinde yeni olmadığı için iade aldılar. Bende deathadder aldım. Bundanda çok memnunum. G502 den sonra aradığım tek özellik farklı bir dpi profiline geçiş yapmak için tek bir tuş vardı. Razer de öyle birşey yok yazılımı üzerinden yapıyorsun. Performans olarak bence farkları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…