thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Bir arkadaşım Logitech al diyor, kafamı karıştırdı. Arada fiyat farkı da var.
Arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Bir arkadaşım Logitech al diyor, kafamı karıştırdı. Arada fiyat farkı da var.
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 3 Kasım 2019 #2 Bütçe son ne olur?
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #3 thelordof dedi: Arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Bir arkadaşım Logitech al diyor, kafamı karıştırdı. Arada fiyat farkı da var. Genişletmek için tıkla... Logitech G430 tabii ki. Mouse olarak da Logitech M171.
thelordof dedi: Arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Bir arkadaşım Logitech al diyor, kafamı karıştırdı. Arada fiyat farkı da var. Genişletmek için tıkla... Logitech G430 tabii ki. Mouse olarak da Logitech M171.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #4 Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Logitech G430 tabii ki. Mouse olarak da Logitech M171. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ciddi fark yaratır mı? Elina_089 dedi: Bütçe son ne olur? Genişletmek için tıkla... 350 Tl gibi. İndirimleri beklemeyi düşünüyorum.
Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Logitech G430 tabii ki. Mouse olarak da Logitech M171. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ciddi fark yaratır mı? Elina_089 dedi: Bütçe son ne olur? Genişletmek için tıkla... 350 Tl gibi. İndirimleri beklemeyi düşünüyorum.
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #5 thelordof dedi: Oyunlarda ciddi fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #6 Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... G430 da sanal 7.1 olması oyunlarda(Rainbow,Pubg) gibi oyunlarda çok fark yaratmaz sanırım?
Uykular Haram Oldu Bana. dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... G430 da sanal 7.1 olması oyunlarda(Rainbow,Pubg) gibi oyunlarda çok fark yaratmaz sanırım?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 3 Kasım 2019 #7 Sanal 7.1 çok bir şey değil dediğiniz gibi. Bütçe yetiyorsa Hyperx Cloud Silver bakabilirsiniz. Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Sanal 7.1 çok bir şey değil dediğiniz gibi. Bütçe yetiyorsa Hyperx Cloud Silver bakabilirsiniz. Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2019 #8 Sylveon dedi: Sanal 7.1 çok bir şey değil dediğiniz gibi. Bütçe yetiyorsa Hyperx Cloud Silver bakabilirsiniz. Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Duruma göre hareket edeyim. Sağolun.
Sylveon dedi: Sanal 7.1 çok bir şey değil dediğiniz gibi. Bütçe yetiyorsa Hyperx Cloud Silver bakabilirsiniz. Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com Genişletmek için tıkla... Duruma göre hareket edeyim. Sağolun.