emir3162 Hectopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #1 Merhaba ben bir youtube kanalı açmak istiyorum. Birde ses kasmak için tabii ki. Sizce hangi kulaklığı almalıyım? Logitech g430: Amazon.com: LOGITECH G430 DTS Headphone: X and Dolby 7.1 Surround Sound Gaming Headset (981-000536): Computers & Accessories Razer Kraken Usb: Amazon.com: Razer Kraken USB Over Ear PC and Music Headset - Black (Certified Refurbished): Video Games
Merhaba ben bir youtube kanalı açmak istiyorum. Birde ses kasmak için tabii ki. Sizce hangi kulaklığı almalıyım? Logitech g430: Amazon.com: LOGITECH G430 DTS Headphone: X and Dolby 7.1 Surround Sound Gaming Headset (981-000536): Computers & Accessories Razer Kraken Usb: Amazon.com: Razer Kraken USB Over Ear PC and Music Headset - Black (Certified Refurbished): Video Games
I IontHyTe Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 889 Makaleler 2 Yer İstanbul/Üsküdar, Benim ise geniş. Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #2 Razer Kraken refurbished ona dikkat et.
M Manyyak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #3 G430'u al. Kraken yolladığın linkteki refurbished. Yani arızalı olup onarılmış ve yeniden satılıyor.
pullmeunder Kilopat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 311 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2017 #4 @emir3162 Razer'a bulaşma derim. 1 yıl Razer kullandım ve USB bağlantının hemen üst kısmında ki kablo aşınıp kullanılamaz hale geldi. Şimdi G430 kullanıyorum ve çok güzel kulaklık. Kablosuda öyle bükülüp kırılacak gibi gözükmüyor baba kablo yani. Bu arada arkadaşların dediği gibi Refurbished o Razer sakın alma.
@emir3162 Razer'a bulaşma derim. 1 yıl Razer kullandım ve USB bağlantının hemen üst kısmında ki kablo aşınıp kullanılamaz hale geldi. Şimdi G430 kullanıyorum ve çok güzel kulaklık. Kablosuda öyle bükülüp kırılacak gibi gözükmüyor baba kablo yani. Bu arada arkadaşların dediği gibi Refurbished o Razer sakın alma.
ARDOWA Kilopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 716 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Ocak 2017 #5 İki seneye yakın Kraken Chroma kullandım. Ses kalitesine diyecek yok ama gel gelelim kulaklarımı çok ağrıtıyordu. Çok baskı yapıyordu yani kulaklarıma. Tabi bunda gözlük kullanmamın da faydası olabilir birazcık
İki seneye yakın Kraken Chroma kullandım. Ses kalitesine diyecek yok ama gel gelelim kulaklarımı çok ağrıtıyordu. Çok baskı yapıyordu yani kulaklarıma. Tabi bunda gözlük kullanmamın da faydası olabilir birazcık