Merhabalar, 400TL-600TL arası bütçem var. Bu kulaklığı gördüm beğendim. Logitech marka olarak G102 mouse kullanıyorum memnunum. Kulaklıklarını hiç kullanmadım. Nasıldır? Farklı önerilerinize açığım. Discord'da fazla zaman geçirdiğimden mikrofon kalitesinin iyi olması ve kulaklığın rahat olması aradığım özellikler. Oyun olarak da FPS oyunları oynuyorum.
Beğendiğim kulaklık: LOGITECH G432 7.1 SURROUND GAMİNG HEADSET + ASKI HEDİYELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Tavsiyeleri bekliyorum.
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.167,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.167,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Stereo bir kulaklık, 7.1 kullanmak için para ödemeniz lazım ama kullanmayacaksanız problem değil, evet güzel kulaklık ama V2'nin kesilip biçilmiş hali olduğunu unutmayın.
Bu arada konu ile alakasız ama FPS oyunları oynuyorsan G102 için skatez almanı öneririm çünkü çok kolay aşınıyor.