Logitech G432 alınır mı?

Bütçe
400-600

Alparslan Bey

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, 400TL-600TL arası bütçem var. Bu kulaklığı gördüm beğendim. Logitech marka olarak G102 mouse kullanıyorum memnunum. Kulaklıklarını hiç kullanmadım. Nasıldır? Farklı önerilerinize açığım. Discord'da fazla zaman geçirdiğimden mikrofon kalitesinin iyi olması ve kulaklığın rahat olması aradığım özellikler. Oyun olarak da FPS oyunları oynuyorum.
Beğendiğim kulaklık: LOGITECH G432 7.1 SURROUND GAMİNG HEADSET + ASKI HEDİYELİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Tavsiyeleri bekliyorum.

@Aligatör ün önerdiği kulaklık iyidir, tavsiye ederim. Bu linkte daha uygun:

Alternatif olarak bu modele bakabilirsiniz:

@Aligatör ün önerdiği kulaklık iyidir, tavsiye ederim. Bu linkte daha uygun:

Alternatif olarak bu modele bakabilirsiniz:

Razer olanda 2 TL gibi bir fark oluyor. Kupon ile birlikte 50 TL ucuz oluyor diye o linki atmıştım :)

Blackshark V2 X'de karar kıldım gibi.
Stereo bir kulaklık, 7.1 kullanmak için para ödemeniz lazım ama kullanmayacaksanız problem değil, evet güzel kulaklık ama V2'nin kesilip biçilmiş hali olduğunu unutmayın.
Bu arada konu ile alakasız ama FPS oyunları oynuyorsan G102 için skatez almanı öneririm çünkü çok kolay aşınıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı