L Laprendis Decapat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Herkese selamlar, Logitech G432 kulaklığın mikrofonu bağırınca falan ses kısıyor cızırtı gibi bir şey oluyor kendi kendine ses kısıyor. Normal Windows ses kaydedicisinden kayıt alırken bile öyle yapıyor bunu nasıl çözebilirim?
Herkese selamlar, Logitech G432 kulaklığın mikrofonu bağırınca falan ses kısıyor cızırtı gibi bir şey oluyor kendi kendine ses kısıyor. Normal Windows ses kaydedicisinden kayıt alırken bile öyle yapıyor bunu nasıl çözebilirim?
TheMeliodas Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 Yer İstanbul'da küçük bir yer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 21 Nisan 2022 #2 Gürültü engelleyici açıktır gürültü engelleyici özelliği diye biliyorum o özelliği.
L Laprendis Decapat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 TheMeliodas dedi: Gürültü engelleyici açıktır gürültü engelleyici özelliği diye biliyorum o özelliği. Genişletmek için tıkla... GHUB uygulamasında var mı o ayar?
TheMeliodas dedi: Gürültü engelleyici açıktır gürültü engelleyici özelliği diye biliyorum o özelliği. Genişletmek için tıkla... GHUB uygulamasında var mı o ayar?
TheMeliodas Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 402 Çözümler 2 Yer İstanbul'da küçük bir yer Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 22 Nisan 2022 #4 Laprendis dedi: GHUB uygulamasında var mı o ayar? Genişletmek için tıkla... Olması lazım ben G733 Kullanıyorum bende mikrafon kısmında bulunuyor ayarları.
Laprendis dedi: GHUB uygulamasında var mı o ayar? Genişletmek için tıkla... Olması lazım ben G733 Kullanıyorum bende mikrafon kısmında bulunuyor ayarları.