Logitech G432 mikrofonu mouse tıklamalarını algılıyor

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
Logitech G432 kullanmaktayım. Mikrofon ayarını ne kadar kıssam da fayda etmiyor. Yine az da olsa mouse tıklamalarını ve çevre sesleri algılıyor. G HUB üzerindeki gürültü engelleme kapalı bu arada. Bunu nasıl çözebilirim? Nasıl bir ayar yapabilirim?

Discord için kullanıyorsanız ses eşiğini arttırarak çözebilirsiniz, ekran kartınız rtx ise nvidia broadcast kullanmanızı öneririm, diğer şeyler için pek bir bilgim yok maalesef.

Discord için kullanıyorsanız ses eşiğini arttırarak çözebilirsiniz, ekran kartınız RTX ise NVIDIA Broadcast kullanmanızı öneririm, diğer şeyler için pek bir bilgim yok maalesef.

Ses eşiği nedir? Nereden artıracağım

Ses eşiği nedir? Nereden artıracağım
Ayarlar>ses ve video> giriş hassasiyetinin otomatik tikini kapatınız, sonra mousea tıklayınca çizginin geldiği yerden daha sağa çekiniz.

Ayarlar>ses ve video> giriş hassasiyetinin otomatik tikini kapatınız, sonra mousea tıklayınca çizginin geldiği yerden daha sağa çekiniz.
1665783935134.png
kırmızı okla gösterdiğim kısım benim mikrofonumun o an algıladığı ses, eğer hareket ettirdiğim gösterge o noktanın daha sağında olursa o sesi karşı tarafa iletmeyecektir.

Ayarlar>ses ve video> giriş hassasiyetinin otomatik tikini kapatınız, sonra fareye tıklayınca çizginin geldiği yerden daha sağa çekiniz.

Eki Görüntüle 1544152kırmızı okla gösterdiğim kısım benim mikrofonumun o an algıladığı ses, eğer hareket ettirdiğim gösterge o noktanın daha sağında olursa o sesi karşı tarafa iletmeyecektir.

Dediğiniz gibi yaptım fakat hala aynı.

G HUB'daki gürültü engellemeyi kapalı tutmanızın bir sebebi var mı?

Kapalı yazmışım kusura bakmayın. Açık kullanıyorum.

G HUB'daki gürültü engellemeyi kapalı tutmanızın bir sebebi var mı?

Ha bir de Discord'da az önce söylediğim ayarın daha aşağısında gürültü engelleme var onu da standartta tutabilirsiniz.

O ayar da standartta.

Yanlış anlamayın son olarak laptop kullanıyorsanız sesi kulaklığın mikrofonundan aldığından emin olun, başka da bir fikrim yok kusura bakmayın.

Sorun yok. Masaüstü kullanıyorum ve kutudan gelen 7.1 ses kartıyla kullanıyorum. (7.1 kapalı)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı