Logitech G432 ses sektiriyor

Swinerim

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Logitech G432 kulaklığım var yaklaşık 7 ay önce aldık ilk 2 ay problem yoktu sonra bu problem ortaya çıktı. Realtek HD Audio'dan eko iptali falan yapıp ses ayarlarından mikrofonun ses yüzdesini azalttım ve bugüne kadar öyle idare ettim ancak şu an tekrardan baş gösterdi bu sorun. Kulaklıkta kronik bir problem mi yoksa sistemimle mi alakalı bilmiyorum. Sizce kulaklığı garantiye yollayınca sorunum düzelir mi yoksa yeni bir harici mikrofon alarak bu sorunu kökten çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynısını kullanıyorum. Neredeyse 1 yıl oldu. Son 2-3 aydır bir kulağında ses kayboluyor. Üzerindeki ses artırıp azaltma regülatörü ile oynayınca düzeliyor, bir dahaki bilgisayar açılışına kadar. Anladığım kadarıyla genel bir sorun. Bence daha kaliteli bir şey almak gerekir

Ben de aynısını kullanıyorum. Neredeyse 1 yıl oldu. Son 2-3 aydır bir kulağında ses kayboluyor. Üzerindeki ses artırıp azaltma regülatörü ile oynayınca düzeliyor, bir dahaki bilgisayar açılışına kadar. Anladığım kadarıyla genel bir sorun. Bence daha kaliteli bir şey almak gerekir.

Ben bilgisayarımla alakalı ses kartımla ilgili bir sorun olmasından biraz çekiniyorum. Eski kulaklığım aşırı kalitesiz bir şeydi onda da bu sorunu yaşıyordum ama bir akrabam eve laptopunu getirince ona da takmıştık onun laptopundan da ses sektirme yapmıştı. Yani inşallah kulaklığımla alakalıdır da en azından yeni bir harici mikrofon alarak bu sorunu çözerim. Deşhet büyük bir sorun değil çünkü videoların sesini fullemeye yakın yapmadığım sürece ses sekmiyor ama fulleyince de sanki arkadaşlarım videoyu izliyormuş gibi oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı