Logitech G432 vs Logitech G435

JaggerIV

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben kulaklık almayı düşünüyorum ama iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Deneyim ve tecrübelerinize dayanarak bana yardımcı olur musunuz?
Logitech G432.
Logitech G435.

Yanlış bilgi
G435 kullanıyorum, kulaklıktan gayet memnunum. Hafifliği gerçekten muazzam, ilk 1-2 gün kafada kullanırken rahatsız gibi geliyor fakat alışıyorsun anlamsızca. Şarj konusunda diğer kulaklıklara göre azıcık zayıf ama 20 saat şarj süresi gayet yeterli geliyor. Şarjın yokken de kablolu şekilde kullanabiliyorsun. Mikrofon kalitesi iyi denebilecek bir durumda. Driver bulunmaması üzücü biraz, başka da aklıma gelmiyor açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Ben kulaklık almayı düşünüyorum ama iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Deneyim ve tecrübelerinize dayanarak bana yardımcı olur musunuz?
Logitech G432.
Logitech G435.

2'si de alınmaz hocam. 432 parasını hiç hak etmiyor boğulan bir sesi var ağır hantal bir kulaklık. Derisi çok çabuk soyuluyor. Ve DTS 7.1 sesi çok kötü
G435 ise sesi az gelen, malzeme kalitesi düşük ve dongle çabuk bozulan bir model. Program desteği yok, ekolayzer yok. Şarj süresi az. Mikrofonu çok vasat.
Üstteki arkadaşın önerdiği Fifine 2'sinden de iyi.

Kablolu bağlantı yok bu kulaklıkta olmayan şeyi nasıl kullandınız merak ettim? Sadece Bluetooth ve Wireless bağlantısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu bağlantı destegi var dememiş, sarji bitince kablolu kullanabiliyorsun demis buda doğru bir bilgi. Bir kulaklıkta kablolu bağlanti desteği yok diyince millet sarji bitince kulaklık ölüyor anliyor, fakat 3.5MM jack kablolu bağlanti desteği yok diyor orada.

Kablolu bağlantı destegi var dememiş, sarji bitince kablolu kullanabiliyorsun demis bu da doğru bir bilgi.

Şarjı yokken kablolu şekilde kullanabiliyorsun ne demek?

Şunu diyebilirsin şarjı biterse kablosunu takıp şarj ederken kullanabilirsin.

2'si farklı anlamlar.

Şarjın bitince kabloya takıp hem şarj ederken hem de çalışıyor demek, 3.5mm jack kablolu bağlanti desteği var demek değil

Direk yazılanı paylaşıyorum

Senin dediğin ile bu alttakinin ne alakası var?

""" Şarjı yokken kablolu şekilde kullanabiliyorsun """

Neyi zorluyorsun anlamadım mod arkadaş da yanlışı düzeltti zaten? Problem nedir?

Arkadaş orda benim dediğimi belirtmek istemiş oda biliyor, 3.5mm jack girişi olmadığını kulaklığın çünkü oda kullanıyor, çift anlam çıkıyor diye hemen yanlış bilgi atmanız doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…