Logitech G432 vs Logitech G435

3.5 diye bir kaide yok ki günümüzde USB bağlantılı kablolu kulaklıkta var?

Ayrıca düzeltmek doğru bir şey. Elbette düzelteceğiz ki başkaları yanılmasın

Ama siz neden bu kadar agresifçe atladınız anlamadım gitti? Anlam yanlış olmuş düzelltik arkadaş da bir şey demedi olabilir. Bende yapsam benim de yazımı düzeltsinler kimseye yanlış bilgi vermek istemem yönlendirmek de istemem. Ancak siz 2 seferdir anlamı bile anlamadan sürekli niye yanlış bilgi attınız diye bana çemkirmeniz pek doğal değil.

Neyse konuyu da uzatmanın anlamı yok düzeltildi.

Sizin dediğinizde yanlış bilgilendirme ozaman, 100 db kulaklığa sesi az demek

85 db ses limiti var dugmelerden kaldırılıyor, Logitech kulak sağlığını koruyalim diye yapmış. Epeyden yazılan bilgiye guvenip sesi az diyorsunuz 85 db üstü kulağa zararli resmi onaylanmış birsey.

Ok kardeşim yaz rapora yolla cevap vermeye değmiyor gerçekten.

Ok kardeşim yaz rapora yolla cevap vermeye değmiyor gerçekten.
Bilip bilmeden konuşuyorsun çünkü modelleri denemeden laf yapıştırıyorsun, 100 db kulaklığa sesi az demek gercekten komik, birsey diyemeceğin icinde konuyu altan alıyorsun.

Arkadaşlar selam. Ben kulaklık almayı düşünüyorum ama iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Deneyim ve tecrübelerinize dayanarak bana yardımcı olur musunuz?
Logitech G432.
Logitech G435.
G435 kullanıyorum ilk 5. ayında Dongle bozuldu berbat ötesi tercih etmiyorum.

Bilip bilmeden konuşuyorsun çünkü modelleri denemeden laf yapıştırıyorsun, 100 dB kulaklığa sesi az demek gercekten komik, bir şey diyemeceğin icinde konuyu altan alıyorsun.

Senden daha iyi anladığım kesin ama sanırım senin derdin benimle galiba. Olayı kişiselleştiriyorsun. YouTube'da inceleyen videoları izle ben kendim de bizzat denedim. Vasat bir kulaklık sen her ne kadar ne desende bu değişmiyor. Sesi de yeterli gelmiyor senden başka çoğu insana.

Sonuç olarak ikisi de alınmaz mı diyoruz arkadaşlar

Dostum biraz anlamak istediğin yöne çekmişsin kulaklığı uzun süredir kullanıyorum ayrica arkadaşlarımla benimle beraber kullaniyor dongledan ben ve arkadaşlarımda hiç sorun yaşamadık, parça kaliteli kötü değil hafif kulaklık sana öyle gelmiş olabilir, şarjı bittigindede Type-C kablosuyla beraber bilgisayarin USB girişine taktığın zaman kulaklık kablolu bir şekilde de aktif olarak kullanılıyor. G HUB desteği olmamasi kötü bir olay bunu bende belirtiyorum ayrıca 20 saatlik bir şarj süresi günlük kullanıma fazlasıyla uygun. 432'yi bende pek beğenmiyorum ama sizin belirttiğiniz kulaklığa nazaran daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Kullandığınız anlam yanlış olmuş ama düzeltildi hocam. Siz şarjı bittiğinde şarj ederek de kuılanılabilir deseniz anlam çok mantıklı olurdu zaten. Bunu üstte de anlatmıştım. Çünkü bu kulaklığın en büyük sorunu dongle ı bozulduğunda bir işe yaramaması. Elbette size denk gelmemiş olabilir ama internette yapacağınız basit bir araştırma sonucu dongle ın ne denli çok kişide bozulduğunu ve ses seviyesinin ne kadar çok kişi tarafından yetersiz bulunduğunu ve kulaklığın ne kadar çok kişi tarafından tavsiye edilmediğini inceleyen kişilerden de görebiirsiniz. Kulaklığı kendim de denedim. Kulaklık kalitesi bana göre vasat. Bu benim görüşüm. Herkesin görüşü kendinedir? Vasat bir şeye iyi diyemem. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…