Logitech G433 Alınır Mı?

emreeogann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Logitech G433'ü bir mağazada deneme şansım oldu çok beğendim. Yeni bir model olduğu için Türkçe incelemesini bulamadım. Kullanan var mı nasıl bir kulaklıktır?

Logitechin G230, G430 gibi kulaklıklarından memnun kalan arkadaşım yok ama G433 güzel ve rahat duruyor alınabilir bence.

Çok fazla incelemelere baktım ve herkesin söylediği şu kalitesine göre pahalı, ses kalitesi diğerlerine göre bir tık geri fakat görüntü konusunda harika.

G430 kullanıyorum memnunum aslında ama forumda neredeyse öneren yok, bunca kişi önermiyorsa bildikleri vardır sanırım.

Profesyonel CS:GO oyuncusu kennyS de aynı kulaklığı kullanıyor. Üstelik HyperX Cloud 2'den geçti. Geçtiyse vardır bir bildiği.

Hocam yayıncıların veya profesyonel oyuncuların yayınlarında kullandığı kulaklığa bakarak yorum yapmak ve tercih etmek bence yanlış olabilir. Hepsi için söylemiyorum fakat birçoğu reklam ve sponsorlar için ekipman kullanıyorlar.

Emin ol en iyi olmak sponsorluk ile olmuyor eğer sponsorluktan dolayı yapsaydı da G933 kullanırdı. Benim düşüncem G430 hafif, tiz ve alçak sesleri gayet rahat verebiliyor onun alma sebebi de bu.

Haklı olabilirsin hepsi için söylemedim zaten belirttiğim gibi. Kendim de zaten G430 kullanıyorum memnunum da ses ve malzeme kalitesinden açıkçası. Neden bilmiyorum ama Sosyal'de Logitech'in kulaklıkları önerilmiyor. Sanırsam fiyatını hak etmediği düşünülüyor.

Ben de zamanında alacaktım Logitech'in G430'unu ve G810 Orion'u fakat önermediler. Sonuç ne mi oldu? HyperX Cloud Core ve Alloy FPS aldım ve gayet memnunum her ne kadar kulaklık mefta olsa da. Sosyal'de bulunan kullanıcılar gerçekten işin ehli.

Evet ben de araştırmadan sormadan aldım G430'u. Pişman olmamın sebebi aslında kulaklığın performansından değil de kimsenin önermiyor oluşundan kaynaklanıyor. Keşke biraz daha araştırıp HyperX alsaydım diyorum ne yalan söyleyeyim. Ama sanırsam G430'u bırakıp HyperX'e geçsem Şahin'den inip Ferrari'ye binmiş olmayacağımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…