Logitech G433 alınır mı?

Mehmet×Alperen

Hectopat
Yer
Osmaniye
300TL kulaklık arıyorum çok kararsızım. Aldığımda uzun süre kullanmayı planlıyorum. Logitech G433 buldum bütçemi aşıyor ama almaya değer mi? Çok beğendim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de G430 vardı, hiç memnun değildim. Bunda ne kadar bir upgrade söz konusu bilmiyorum.

300TL kulaklık arıyorum çok kararsızım. Aldığımda uzun süre kullanmayı planlıyorum. Logitech G433 buldum bütçemi aşıyor ama almaya değer mi? Çok beğendim.
Şimdiden teşekkürler.
Şu an kaç TL? Ben 1 sene önce 420 TL'ye almıştım. Şimdi bir bakıyım dedim 1400 TL'den aşağısına bulamadım. Bence kesinlikle bu paraya değecek bir kulaklık değil. Neden fiyatının bu kadar çok yükseldiğini anlamadım. Bende var memnun değilim Corsair Void Elite'e geçmeyi düşünüyorum iyi bir indirim yakalarsam. FPS oyunlarında arkadaşlarım daha düşük bütçeli kulaklıklarla benim duyamadığım sesleri duyuyor bir de kablo ile ilgili bir sorun yaşıyorum kulaklığın sürekli bir tarafı gidiyor. Müzik performansını bilmiyorum çünkü hiç o amaçla kullanmadım.

Sana madde madde açıklayayım kardeş;
1. şu an hiçbir ürün, fiyatını hak etmiyor ( ekonomik sebebiyetten dolayı ).
2. G433 iyi bir kulaklık kanımca ama Corsair Void Elite daha iyidir ( deneyimim olduğundan olayı söylüyorum G433'den Void'e geçtim bende).
3. FPS oyunu için düşünüyorsan stereo bir kulaklık öneririm ( mesela HyperX Cloud 2 gibi ).
4. müzik için ise ayrı bir kulaklık almalısın bunlarla müzik dinlemek hoşuna girmez ( hi-res kulaklıklara bakmalısın ).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…