Logitech G433 Mikrofon kullanırken sürekli açık

Emrah KESKİN

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

G433 kullanıyorum, oyunlarda ya da uygulama varsayılan olarak ayarlarladığımda ve uygulamayı açtığımda mikrofonu sürekli açık kalıyor ve sesimi bana geri iletiyor. İki mikrofon kullanıyorum harici olanı kullandığımda öyle bir sorun yaşamıyorum. Denetim masası dahil bütün ayarları denedim ama maalesef olmadı. Harici mikrofonumdan daha iyi olduğu için kullanmak istiyorum. İşletim sistemim Windows 10 Pro lisanslı üründür güncellemeri son sürüme güncelledim sürücüler dahil her şeyi sıfırdan kurdum. İnternette bilindik her yöntemi denedim işe yaramadı. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende yaşıyordun en son care garantiye başvurdum . Şu anda haber bekliyorum

Aynı sorun bende yaşıyordun en son care garantiye başvurdum . Şu anda haber bekliyorum
Bilgisayar sesini mi iletiyor yoksa mikrofon sesini mi? Bilgisayar sesini olduğu gibi iletiyorsa o başka bir durum ben de yaşadım bir sürü kulaklık değiştim hala çözemedim ama sorunun ses kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Bilgisayarda ne dinliyorsam sesi karşıya veriyordu. Garantiye yollamıştım değişim verdilet. Model değiştirdim bende. Sorun kulaklıktaymış.

Bilgisayarda ne dinliyorsam sesi karşıya veriyordu. Garantiye yollamıştım değişim verdilet. Model değiştirdim bende. Sorun kulaklıktaymış.
Hocam dediğiniz sorunun aynısını yaşadım. Şöyle ki yaklaşık 3 yıldır Rampage SN-RW1 7.1 kulaklığı kullanıyorum. Hiç bir sorunu yok kulaklığın. Haziran ayında Corsair HS60 7.1 modeline geçtim, dediğiniz sorunun aynısını yaşadım, iade ettim kulaklığı. İade alınca HyperX Cloud Silver modelini satın aldım, yine aynı sorunu yaşadım. Bu arada aldığım iki kulaklıkta sıfır modellerdi ikinci el satın almadım. HyperX'de de aynı sorunu yaşayınca sorunun ses kartından olduğunu düşünmeye başladım. Şu an kulaklık almam gerekiyor ihtiyacım var ancak tekrar aynı sorunu yaşayacağımdan şüpheleniyorum ve kulaklık alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…