Logitech G435 alınır mı?

yok1764

Decapat
Daha fazla  
Fiyatı çok uygun fakat 2 sorununu duydum. İlk olarak mikrofonu kötüymüş, yüksek seslerde karşıya ses veriyormuş. İkinci olarak ise ses seviyesi %85'i geçince seste bozulmalar oluyormuş.

Şahsen çok yüksek ses kullanan birisi değilim fakat bu kulaklığı denemediğim icin o %85 çok az mı olur bilmiyorum. Eğer yeterince fazlaysa tamamım. Bilen yazabilirse sevinirim.

Fiyatı çok uygun fakat 2 sorununu duydum. İlk olarak mikrofonu kötüymüş, yüksek seslerde karşıya ses veriyormuş. İkinci olarak ise ses seviyesi %85'i geçince seste bozulmalar oluyormuş.

Şahsen çok yüksek ses kullanan birisi değilim fakat bu kulaklığı denemediğim icin o %85 çok az mı olur bilmiyorum. Eğer yeterince fazlaysa tamamım. Bilen yazabilirse sevinirim.

Eger oyun falan oynuyorsan %85'i geçince bozulması rahatsız eder ve G435'in mikrofonu sıkıntılı.

Hocam bende dedim zaten benim sorduğum şey eğer en fazla 85'te kullanırsam ses az gibi hisseder miyim yoksa 85 yüksek ses açısından ideal mi yani.

İdeal.

Bu paraya bu kadar. Ne bekliyorsun ki?

Sorun sadece parada değil. Bu markanın böyle dandik şeyler yaptığını ilk defa görüyorum. Aynısını Rampage yapsa ağzımı açmam. Gerçekten bozmuşa benziyorlar çünkü. 8000 TL'lik kulaklığındada 5 metre çubuk gibi mikrofon var ne çıkarılabiliyor ne oynayabiliyor ne içine girebiliyor. Tek sorun fiyat değil yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı