Logitech G435 alınır mı?

Merhaba, son zamanlarda Logitech G435 almayı düşünüyorum. 3500 TL bütçem var. Şu anda Gamepower Rajin kullanmaktayım, 2 yıl önce aldım. Kablosu çok rahatsız ediyor, bu nedenle kulaklık değiştirmek istiyorum ama bilgim yok. G435'ten başka bir kulaklık bulamadım ama bilmediğim bir şey daha var; G435, Rajin'den daha iyi bir performans sergiler mi Valorant, Battlefield gibi oyunlarda? Bu konuda takıntılıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, son zamanlarda Logitech G435 almayı düşünüyorum. 3500 TL bütçem var. Şu anda Gamepower Rajin kullanmaktayım, 2 yıl önce aldım. Kablosu çok rahatsız ediyor, bu nedenle kulaklık değiştirmek istiyorum ama bilgim yok. G435'ten başka bir kulaklık bulamadım ama bilmediğim bir şey daha var; G435, Rajin'den daha iyi bir performans sergiler mi Valorant, Battlefield gibi oyunlarda? Bu konuda takıntılıyım.

Kesinlikle alınmaz, yaşamadığım sorun kalmadı.
Oyunlarda bazı seslerde sürücü titremesi, Dongle bozulması ve Bluetooth kullanmaya zorunlu bırakıyor ve öyle kullanınca da mikrofon çalışmıyor. Çalışsa da oyun sesi gidiyor…
Bu aralar da şarjı full olmasına rağmen kendi kendini kapatmaya başladı, şarjda kullanıyorum mecburen.

Merhaba, son zamanlarda Logitech G435 almayı düşünüyorum. 3500 TL bütçem var. Şu anda Gamepower rajin kullanmaktayım, 2 yıl önce aldım. Kablosu çok rahatsız ediyor, bu nedenle kulaklık değiştirmek istiyorum ama bilgim yok. G435'ten başka bir kulaklık bulamadım ama bilmediğim bir şey daha var; G435, Rajin'den daha iyi bir performans sergiler mi Valorant, Battlefield gibi oyunlarda? Bu konuda takıntılıyım.

Alınmaz iğrenç kulaklık illa kablosuz dersen de bu bütçede çok seçenek de yok maalesef olanlarda birbirine benziyor kablolu öneririm doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı