Kel Fero Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Çok fazla inceleme izledim fakat bu konuya değinmiyorlar sizce gecikme olur mu?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Haziran 2024 #2 Kel Fero dedi: Çok fazla inceleme izledim fakat bu konuya değinmiyorlar sizce gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir gecikme? Her kablosuz üründe gecikme var.
Kel Fero dedi: Çok fazla inceleme izledim fakat bu konuya değinmiyorlar sizce gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir gecikme? Her kablosuz üründe gecikme var.
Kel Fero Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 belirsizz dedi: Nasıl bir gecikme? Her kablosuz üründe gecikme var. Genişletmek için tıkla... Hayır kulaklık için demiştim sesim karşı tarafa geç gider mi bu anlamda gecikme.
belirsizz dedi: Nasıl bir gecikme? Her kablosuz üründe gecikme var. Genişletmek için tıkla... Hayır kulaklık için demiştim sesim karşı tarafa geç gider mi bu anlamda gecikme.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Haziran 2024 #4 Kel Fero dedi: Çok fazla inceleme izledim fakat bu konuya değinmiyorlar sizce gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olacak demiyorsanız Cloud 3 veya HS80 bakabilirsiniz çok daha iyiler.
Kel Fero dedi: Çok fazla inceleme izledim fakat bu konuya değinmiyorlar sizce gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olacak demiyorsanız Cloud 3 veya HS80 bakabilirsiniz çok daha iyiler.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 9 Haziran 2024 #5 Kel Fero dedi: Hayır kulaklık için demiştim sesim karşı tarafa geç gider mi bu anlamda gecikme. Genişletmek için tıkla... Gecikme neredeyse hiç diyebilirim anlayamazsınız zaten. Kel Fero dedi: Çok fazla inceleme izledim fakat bu konuya değinmiyorlar sizce gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne başka bir Wireless kulaklık önerelim.
Kel Fero dedi: Hayır kulaklık için demiştim sesim karşı tarafa geç gider mi bu anlamda gecikme. Genişletmek için tıkla... Gecikme neredeyse hiç diyebilirim anlayamazsınız zaten. Kel Fero dedi: Çok fazla inceleme izledim fakat bu konuya değinmiyorlar sizce gecikme olur mu? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne başka bir Wireless kulaklık önerelim.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Haziran 2024 #6 Kel Fero dedi: Hayır kulaklık için demiştim sesim karşı tarafa geç gider mi bu anlamda gecikme. Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de. Gecikme kağıt üstünde fazla gelebilir ama gözle görülür bir fark yok.
Kel Fero dedi: Hayır kulaklık için demiştim sesim karşı tarafa geç gider mi bu anlamda gecikme. Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki de. Gecikme kağıt üstünde fazla gelebilir ama gözle görülür bir fark yok.
Kel Fero Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #7 ozguven_askim dedi: Gecikme neredeyse hiç diyebilirim anlayamazsınız zaten. Bütçe ne başka bir Wireless kulaklık önerelim. Genişletmek için tıkla... Maksimum 3000 TL.
ozguven_askim dedi: Gecikme neredeyse hiç diyebilirim anlayamazsınız zaten. Bütçe ne başka bir Wireless kulaklık önerelim. Genişletmek için tıkla... Maksimum 3000 TL.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Haziran 2024 #8 Kel Fero dedi: Maksimum 3000 TL. Genişletmek için tıkla... Wireless zorunlu mu?
Kel Fero Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #9 belirsizz dedi: Wireless zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Haziran 2024 #10 Kel Fero dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Arctis 1 Wireless belirsizz dedi: Arctis 1 Wireless. Genişletmek için tıkla... Corsair Void Elite Wireless premium.
Kel Fero dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Arctis 1 Wireless belirsizz dedi: Arctis 1 Wireless. Genişletmek için tıkla... Corsair Void Elite Wireless premium.