Kendim kullanmadım fakat güzel olduğunu söyleyenler var. Hafif ve göze hitap ediyor. Kalitesi elbette üst seviye beklemeyin ama fiyatına göre gayet güzel diye biliyorum. Öneri istiyorsanız bütçeyi aşacak fakat blackshark v2.
Kendim kullanmadım fakat güzel olduğunu söyleyenler var. Hafif ve göze hitap ediyor. Kalitesi elbette üst seviye beklemeyin ama fiyatına göre gayet güzel diye biliyorum. Öneri istiyorsanız bütçeyi aşacak fakat blackshark v2.
RAZER BlackShark V2 Special Edition -PS5/PS4/Xbox/PC Multi-Platform Wired Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RAZER Blackshark V2 Usb Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
V2X giriş seviyesi. Ses kartı yok. Pedleri daha kötü. Razer synapse içindeki thx yok vs vs. Normali ile special editionun farkı da se versiyonunda çanta ile geliyor ve yeşil renkler daha fazla kullanılmış. Ve pedi de daha iyi v2ye göre.
Sizin önerdiğiniz kulaklıktan birazcık konu ayrıldı kusuruma bakmayın hocam. Eğer bütçeniz yeterliyse bu kulaklık gayet güzel pişman olmazsınız. Yazılımı ve kalite kısmında. Kablosuz değil tabi orası dezavantaj.