Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Beyaz olan modeli indirimde, son 1 yılın en düşük fiyatı. LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Dosya Ekleri Screenshot_1.png 171,4 KB · Görüntüleme: 144
Beyaz olan modeli indirimde, son 1 yılın en düşük fiyatı. LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.807 Makaleler 3 Çözümler 10 4 Temmuz 2025 #2 Çok iyi fiyat ama site açılmıyor galiba vatan gg olmuş.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.934 Çözümler 6 Yer Pendik 4 Temmuz 2025 #3 Shinsoo dedi: Beyaz olan modeli indirimde, son 1 yılın en düşük fiyatı. LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... G535 kullanmıştım çok rahat bir kulaklıktı ama ses olarak çok yetersizdi.
Shinsoo dedi: Beyaz olan modeli indirimde, son 1 yılın en düşük fiyatı. LOGITECH G G435 LİGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... G535 kullanmıştım çok rahat bir kulaklıktı ama ses olarak çok yetersizdi.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 Dead Internet Theory dedi: Çok iyi fiyat ama site açılmıyor galiba vatan gg olmuş. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamadan bir tane satın aldım. Sanırım yavaş yavaş site çöküyor. Kaan Öner dedi: G535 kullanmıştım çok rahat bir kulaklıktı ama ses olarak çok yetersizdi. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu nasıldı peki? Ergonomik olmadığını söyleyenlerde vardı.
Dead Internet Theory dedi: Çok iyi fiyat ama site açılmıyor galiba vatan gg olmuş. Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamadan bir tane satın aldım. Sanırım yavaş yavaş site çöküyor. Kaan Öner dedi: G535 kullanmıştım çok rahat bir kulaklıktı ama ses olarak çok yetersizdi. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu nasıldı peki? Ergonomik olmadığını söyleyenlerde vardı.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.934 Çözümler 6 Yer Pendik 4 Temmuz 2025 #5 Shinsoo dedi: Mobil uygulamadan bir tane satın aldım. Sanırım yavaş yavaş site çöküyor. Mikrofonu nasıldı peki? Ergonomik olmadığını söyleyenlerde vardı. Genişletmek için tıkla... Çok kötü maalesef bu kulaklık bu paralar etmez bence hala pahalı.
Shinsoo dedi: Mobil uygulamadan bir tane satın aldım. Sanırım yavaş yavaş site çöküyor. Mikrofonu nasıldı peki? Ergonomik olmadığını söyleyenlerde vardı. Genişletmek için tıkla... Çok kötü maalesef bu kulaklık bu paralar etmez bence hala pahalı.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 Kaan Öner dedi: Çok kötü maalesef bu kulaklık bu paralar etmez bence hala pahalı. Genişletmek için tıkla... İlla wireless isteyen arkadaşlar için yine de uygun olabilir bence. Genelde wireless kulaklıklara bakınca +3.500 TL üzerine çıkmak gerekiyor.
Kaan Öner dedi: Çok kötü maalesef bu kulaklık bu paralar etmez bence hala pahalı. Genişletmek için tıkla... İlla wireless isteyen arkadaşlar için yine de uygun olabilir bence. Genelde wireless kulaklıklara bakınca +3.500 TL üzerine çıkmak gerekiyor.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.934 Çözümler 6 Yer Pendik 4 Temmuz 2025 #7 Shinsoo dedi: İlla Wireless isteyen arkadaşlar için yine de uygun olabilir bence. Genelde Wireless kulaklıklara bakınca +3.500 TL üzerine çıkmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi geçen turtle beach 650 gen 2 aldım 600 TL'den sıfır oda Wireless. Şu an piyasada satan da çok illaki bulunur ya.
Shinsoo dedi: İlla Wireless isteyen arkadaşlar için yine de uygun olabilir bence. Genelde Wireless kulaklıklara bakınca +3.500 TL üzerine çıkmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi geçen turtle beach 650 gen 2 aldım 600 TL'den sıfır oda Wireless. Şu an piyasada satan da çok illaki bulunur ya.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Temmuz 2025 #8 Güzel indirim ancak mikrofonu hakkında çok şikayet duymuştum. Malzeme kalitesi de keza öyle. Bu fiyat bandına daha iyi alternatifleri var.
Güzel indirim ancak mikrofonu hakkında çok şikayet duymuştum. Malzeme kalitesi de keza öyle. Bu fiyat bandına daha iyi alternatifleri var.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.807 Makaleler 3 Çözümler 10 4 Temmuz 2025 #9 soulsteal59 dedi: Güzel indirim ancak mikrofonu hakkında çok şikayet duymuştum. Malzeme kalitesi de keza öyle. Bu fiyat bandına daha iyi alternatifleri var. Genişletmek için tıkla... Mesela?
soulsteal59 dedi: Güzel indirim ancak mikrofonu hakkında çok şikayet duymuştum. Malzeme kalitesi de keza öyle. Bu fiyat bandına daha iyi alternatifleri var. Genişletmek için tıkla... Mesela?
rauzy Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #10 Alınır mı?