Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 8 Şubat 2023 #1 Kullanım amaçları: Çok olmasa da FPS oyunları. FPS dışında eğlence için oynanacak oyunlar. Arkadaşlarla sıkıntısız Discord'dan konuşma. Önerir misiniz? HyperX Cloud 2 almak istiyordum ama kabloludan bıktım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2023
Kullanım amaçları: Çok olmasa da FPS oyunları. FPS dışında eğlence için oynanacak oyunlar. Arkadaşlarla sıkıntısız Discord'dan konuşma. Önerir misiniz? HyperX Cloud 2 almak istiyordum ama kabloludan bıktım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #2 Gerçeklik dedi: Kullanım amaçları: Çok olmasa da FPS oyunları. FPS dışında eğlence için oynanacak oyunlar. Arkadaşlarla sıkıntısız Discord'dan konuşma. Önerir misiniz? HyperX Cloud 2 almak istiyordum ama kabloludan bıktım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonundan vs. şikayetçi olanlar var. Bütçe artabilir mi?
Gerçeklik dedi: Kullanım amaçları: Çok olmasa da FPS oyunları. FPS dışında eğlence için oynanacak oyunlar. Arkadaşlarla sıkıntısız Discord'dan konuşma. Önerir misiniz? HyperX Cloud 2 almak istiyordum ama kabloludan bıktım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonundan vs. şikayetçi olanlar var. Bütçe artabilir mi?