Logitech G435 Lightspeed alınır mı?

R1ato

Femtopat
Daha fazla  
Öyle çok rekabetçi oyunlar oynamıyorum bütçemde 3000-4000 arası bu fiyatlara başka bir kulaklık da önerebilirsiniz. Hobi olarak müzikle uğraşıyorum o nedenden dolayı ses kalitesi benim için önemli. Ayrıca diğer düşündüğüm modeller HyperX Cloud 2 Core Wireless ve SteelSeries Nova 1

Son düzenleyen: Moderatör:

3000-4000’e G435 kesinlikle önermem. Bizzat kullanıcısıyım tonla şikayet var Dongle’ın bozulduğuyla alakalı, ben de yaşadım.
Mikrofonu çalışmıyor Bluetooth ile.

Ben 2 yıldır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım ama bazı eksik yanları var. Mesela Bluetooth ve Lightspeed geçişleri sıkıntılı ve kulaklığı açıp kapamak daha hızlı oluyor ve bir diğer eksisi de(benlik bir sıkıntı yok ama) padinin küçük olması ve hatta kulağın biraz büyükse plastik kısımlarına değmesi. Artıları ise hafif ve bayağı kompakt ama 7.1 sesi yok. He bir de oyun oynarken yanlışlıkla dongle a vurursan bağlantı kesiliyor çıkar tak yapman gerekiyor. O neden oluyor anlamış değilim.

Bende vardı çok dandik bir kulaklık 1 ay olmadan kırıldı

Yanlış kişiye alıntı yapmışım kusura bakmayın JBL yorumuna yapacaktım.

Sadece bir kere duvara çarptım istemeden ve direk kulakılığın sol tarafı koptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…