Vallahi hocam nasıl kullandınız bilmiyorum, malzeme kalitesi çok iyi değil fakat normal bir kullanımda aylarca yıllarca kullananlar var.
3000-4000 bütçede mantıklı değil zaten hocam.
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
500 TL artarsa Cloud III Wireless var veya direkt kablolu Cloud III alınabilir.
Kablosuz alınacaksa mantıklı, neden mantıklı olmasın. Cloud 3 alabilir en fazla, o da bütçeyi aşıyor ve sadece oyun odaklı bir kulaklık.
JBL'in ben tamamen popülerlikten dolayı alındığını düşünüyorum hiçbir zaman kaliteli bir marka gibi gelmedi bana.
Öyle çok rekabetçi oyunlar oynamıyorum bütçemde 3000-4000 arası bu fiyatlara başka bir kulaklık da önerebilirsiniz. Hobi olarak müzikle uğraşıyorum o nedenden dolayı ses kalitesi benim için önemli. Ayrıca diğer düşündüğüm modeller HyperX Cloud 2 Core Wireless ve SteelSeries Nova 1
Gayet kaliteli hocam, kimisine fiyatı çok gelir. kimisine ses profili uymaz, ama genel olarak ses anlamında gayet kaliteli. Sadece Türkiye'de popüler bir marka değil zaten. Bir de kaç tane JBL kullandın hocam.
JBL tam tersi Türkiye'de oldukça popüler, Sennheiser ve Sony gibi daha yüksek kaliteli kulaklık üreten firmalardan daha çok satıyor yüksek bütçelerde bile. Anker bile daha iyi o firmadan…
Daha önce JBL 500BT ve 720BT modellerini annem ve kardeşim kullanıyordu, arada ben de kullanıyordum. JBL 500BT oldukça kırılgandı ve aynı şekilde 720BT de öyleydi.
500BT'nin sol kısmı koptu, 720BT ise sağ kısımdan kırıldı, katlanmıyordu.
Hocam yüksek bütçe dediğin, Sennheiser ile fiyat anlamında da kalite anlamında da karşılaştırılamaz zaten. Sennheiser'in 720BT fiyatında headsetini bile görmedim. 500BT fosil onun hakkında bir şey diyemem, fakat 720BT için arkadaşım normal diyordu. Şahsen malzeme kalitesine kırılgan olmadığı sürece takılmam, daha önce de hiçbir ürünü kırmadım. 5-6k bütçede bile hala plastik kulaklıklar var. Genel olarak ses anlamında yorum yapmıştım, sen direkt malzemeden girdin.
Sen.
JBL'in iyi olduğu tek şey hoparlör, onun dışında yüksek segment kulaklıklarında da öyle sanmıyorum.
Hocam zaten genel anlamda JBL olarak bir yorum yapmadım. Quantum 350 için yaptım, gidip kullanmadığım 720BT'ye de mükemmel demiyorum o yüzden. Sadece direkt ses anlamında JBL daha çok güven veriyor. Peki Cloud 3 önerme sebebin nedir hocam, adam rekabetçi oynamıyor müzik dinliyor. Saçma olmaz mı?
Çünkü Cloud 2 Core düşündüğünü belirtmiş konuda.
Malzeme kalitesi önemli bir şey çünkü JBL 500BT ve 720BT oldukça kırılgan.
520BT de vardı bizde eskiden, bekletmeyi unutmuşum,