lilya Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Nisan 2025 #1 Logitech G435 kulaklığımı USB dongle (Lightspeed modu) ile Windows 11 bilgisayarda kullanıyordum. Oyun oynarken kulaklığı şarja taktım aniden kulaklıktan ses gelmemeye başladı. O günden beri sistem kulaklığı tanıyor, ama YouTube, Spotify ve oyunlar dahil hiçbir ses çıkışı yok. LED durumu yeşil, yani dongle bağlantısı başarılı. Aygıt Yöneticisi'nde kulaklık “G435 Wireless Gaming headset” olarak tanınıyor ve varsayılan çıkış aygıtı olarak ayarlı. Denediğim çözümler: Kulaklığı sıfırlamayı (ses aç + kıs tuşları ile) denedim, tepki yok. Dongle başka bir bilgisayarda sorunsuz çalışıyor donanım sağlam. Aygıt Yöneticisi'nde sürücüleri kaldırıp tekrar yükledim. SFC /scannow ve DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth komutlarıyla sistem dosyalarını onardım sonuç yok. Ses hizmetlerini yeniden başlattım (Windows Audio vs.) Ses karıştırıcısı açık, ses seviyesi yüksek, varsayılan çıkış doğru ama hiçbir uygulama ses sinyali göndermiyor. Sistem bilgileri: Windows 11. Logitech G435 Lightspeed + Bluetooth özellikli.
Logitech G435 kulaklığımı USB dongle (Lightspeed modu) ile Windows 11 bilgisayarda kullanıyordum. Oyun oynarken kulaklığı şarja taktım aniden kulaklıktan ses gelmemeye başladı. O günden beri sistem kulaklığı tanıyor, ama YouTube, Spotify ve oyunlar dahil hiçbir ses çıkışı yok. LED durumu yeşil, yani dongle bağlantısı başarılı. Aygıt Yöneticisi'nde kulaklık “G435 Wireless Gaming headset” olarak tanınıyor ve varsayılan çıkış aygıtı olarak ayarlı. Denediğim çözümler: Kulaklığı sıfırlamayı (ses aç + kıs tuşları ile) denedim, tepki yok. Dongle başka bir bilgisayarda sorunsuz çalışıyor donanım sağlam. Aygıt Yöneticisi'nde sürücüleri kaldırıp tekrar yükledim. SFC /scannow ve DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth komutlarıyla sistem dosyalarını onardım sonuç yok. Ses hizmetlerini yeniden başlattım (Windows Audio vs.) Ses karıştırıcısı açık, ses seviyesi yüksek, varsayılan çıkış doğru ama hiçbir uygulama ses sinyali göndermiyor. Sistem bilgileri: Windows 11. Logitech G435 Lightspeed + Bluetooth özellikli.