Logitech G435 Lightspeed nasıldır?

lemonFPS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Selamlar,

1-2 Günlük araştırmalarım sonucu bu kulaklıkta kararımı verdim fakat forumdaki kullanıcıların da yorumlarını merak ediyorum. Aradığım kulaklıktaki özellikler:
1)Karşımdakinin benim söylediklerimi net bir şekilde anlayabileceği bir mikrofon
2)Hafif olması ve uzun süreli kullanımlarda kafamın içine göçmemesi ve kulaklarımı ağrıtmaması
3)Kablosuz olması
4)Ses kalitesinin ortalama olması ses kasmak gereken oyunlar oynamıyorum ki oynasam bile çok da umurumda olmuyor

Logitech G435 benim kriterlerim için nasıldır? Bu zamana kadar Razer Kraken 7.1, SteelSeries Arctis 5, HyperX Cloud Silver ve Cloud 2 ve Corsair Void Pro kullandım. Tüm bu kullandığım kulaklıklar hep ağırdı ve kullandığım süreçlerde kafamı ağrıtıyorlardı sırf bu sebepten dolayı son 2 senedir kulaklık kullanmıyordum ve AirPods Pro V2 kullanıyordum. Tahmin edebileceğiniz üzere mikrofon performansı bilgisayar için kötü ve kulaklığın amacı iOS cihazlar. Yabancılar dongle kaybetme haricinde bir problem görmemişler fiyatına göre mikrofonu meh ama iş görüyor demişler. Sizce alınır mı?

G435 gerçekten çok konforlu bir kulaklık miki iyi değil fakat amacın sadece oyunda sesli iletişimse işini görür. Sarj suresi , fiyatı ve giriş seviyesi olmasına rağmen Bluetooth desteklemesi çok iyi bence.

G435 gerçekten çok konforlu bir kulaklık miki iyi değil fakat amacın sadece oyunda sesli iletişimse işini görür. Şarj suresi, fiyatı ve giriş seviyesi olmasına rağmen Bluetooth desteklemesi çok iyi bence.

Hocam uzun süre bahsettiğim kulaklıkları kullandım ve konuştuğum arkadaşlarım benim dediklerimi anlayabilecekse sorun yok çok da umurumda değil süper kaliteli olması. Oyun olarak ses kasma amacıyla kullamayacağım çünkü ya oynamıyorum ya da arkadaşlarla haftada ayda 1 kere belki giriyoruz eğlence amaçlı. Uzun süredir AirPods Pro V2 kullanıyorum ve artık bir kulaklıktan tek beklentim konfor ve ortalamanın üzerinde ses kalitesi ayrıca arkadaşlarla oyun oynarken iletişimi sağlayabileyim incelediğim testlerde mikrofonu çok kötü gibi gelmedi gayet anlaşılabilir ve okay geliyordu

Hocam ayrıca Redditte bakarken Discord dışında uygulamalarda gayet normal geldiğini discord üzerinde ses iletimini berbat yapacak derecede etkilediğini. Echo Cancellation kapatıldığında düzeldiğini söylemişler. Özellikle kullanan birisi de cevaplayabilirse çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…