Sworn vi Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Logitech G HUB desteklemiyor ancak kulaklık üstünden de yapamıyorum yapabileceğim bir uygulama ya da farklı bir şey var mı?
Logitech G HUB desteklemiyor ancak kulaklık üstünden de yapamıyorum yapabileceğim bir uygulama ya da farklı bir şey var mı?
R revenge1337 Femtopat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Sworn vi dedi: Logitech G HUB desteklemiyor ancak kulaklık üstünden de yapamıyorum yapabileceğim bir uygulama ya da farklı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... bulabildiniz mi aldım alacağıma pişman oldum iade etmekle uğraşmak istemyiroum ama bir çözüm bulamazsam edeceğim
Sworn vi dedi: Logitech G HUB desteklemiyor ancak kulaklık üstünden de yapamıyorum yapabileceğim bir uygulama ya da farklı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... bulabildiniz mi aldım alacağıma pişman oldum iade etmekle uğraşmak istemyiroum ama bir çözüm bulamazsam edeceğim