Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #11 BurakPalabiyikkk dedi: Evet şarjı 20 saat götürüyordu, yakın zamanda test yapmadım. Ses kalitesi güzel, basslar iyi. Mikrofonu kötü, cızırtılı. Genişletmek için tıkla... mikrofonu ne kadar cızırtılı acaba ? yakın zamanda almayı düşünüyorumda Son düzenleme: 22 Aralık 2022
BurakPalabiyikkk dedi: Evet şarjı 20 saat götürüyordu, yakın zamanda test yapmadım. Ses kalitesi güzel, basslar iyi. Mikrofonu kötü, cızırtılı. Genişletmek için tıkla... mikrofonu ne kadar cızırtılı acaba ? yakın zamanda almayı düşünüyorumda
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #12 itopyada 1400 TL Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile 981-001050 ITOPYA'da www.itopya.com
itopyada 1400 TL Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile 981-001050 ITOPYA'da www.itopya.com
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.451 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #13 Hamza karaca dedi: mikrofonu ne kadar cızırtılı acaba ? yakın zamanda almayı düşünüyorumda Genişletmek için tıkla... Ses kaydı alıp atabilirim istersen?
Hamza karaca dedi: mikrofonu ne kadar cızırtılı acaba ? yakın zamanda almayı düşünüyorumda Genişletmek için tıkla... Ses kaydı alıp atabilirim istersen?
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #14 HACKERY dedi: itopyada 1400 TL Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile 981-001050 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... amazonda 1312 .d sadece mor renk
HACKERY dedi: itopyada 1400 TL Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA Logitech G G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile 981-001050 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... amazonda 1312 .d sadece mor renk
hamza48 Yoctopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #15 @BurakPalabiyikkk lütfen paylaşabilirmisiniz buraya eklenebiliyorsa tabi
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #16 Logitech G435 vs HyperX Cloud Core Wireless bu 2'si arasında kaldı m.
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #17 HACKERY dedi: Logitech G435 vs HyperX Cloud Core Wireless bu 2'si arasında kaldı m. Genişletmek için tıkla... ben şuanda hyperx cloud 2 ile aynı modelin wireless ı arasında kaldım logitech g435 de 7.1 yok fps oyuncusuyum lazım cloud core u da plastik zayıf diyolar bilemedim çok kararsızım
HACKERY dedi: Logitech G435 vs HyperX Cloud Core Wireless bu 2'si arasında kaldı m. Genişletmek için tıkla... ben şuanda hyperx cloud 2 ile aynı modelin wireless ı arasında kaldım logitech g435 de 7.1 yok fps oyuncusuyum lazım cloud core u da plastik zayıf diyolar bilemedim çok kararsızım
A alpingo23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #18 amazondan aldıysanız bu kulaklığı mikrofon sıkıntısı vs. olduğunu söyleyip ücret iadesi alabilirsiniz üstüne kulaklığı da istemiyolar
amazondan aldıysanız bu kulaklığı mikrofon sıkıntısı vs. olduğunu söyleyip ücret iadesi alabilirsiniz üstüne kulaklığı da istemiyolar
Hamza karaca Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #19 alpingo23 dedi: amazondan aldıysanız bu kulaklığı mikrofon sıkıntısı vs. olduğunu söyleyip ücret iadesi alabilirsiniz üstüne kulaklığı da istemiyolar Genişletmek için tıkla... kime yazdınız bunu acaba? HACKERY dedi: Logitech G435 vs HyperX Cloud Core Wireless bu 2'si arasında kaldı m. Genişletmek için tıkla... siz ne alacaksınız karar verdinizmi ben biraz daha kızarsam cloud 2 wireless alacam
alpingo23 dedi: amazondan aldıysanız bu kulaklığı mikrofon sıkıntısı vs. olduğunu söyleyip ücret iadesi alabilirsiniz üstüne kulaklığı da istemiyolar Genişletmek için tıkla... kime yazdınız bunu acaba? HACKERY dedi: Logitech G435 vs HyperX Cloud Core Wireless bu 2'si arasında kaldı m. Genişletmek için tıkla... siz ne alacaksınız karar verdinizmi ben biraz daha kızarsam cloud 2 wireless alacam
HACKERY Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #20 Hamza karaca dedi: Kime yazdınız bunu acaba? Siz ne alacaksınız karar verdinizmi ben biraz daha kızarsam Cloud 2 Wireless alacağım. Genişletmek için tıkla... Çok kararsızım ya herkes bir şey yazmış iyi kötü.
Hamza karaca dedi: Kime yazdınız bunu acaba? Siz ne alacaksınız karar verdinizmi ben biraz daha kızarsam Cloud 2 Wireless alacağım. Genişletmek için tıkla... Çok kararsızım ya herkes bir şey yazmış iyi kötü.