Logitech G435 sesi yanlış algılıyor

rixo8273

Femtopat
Daha fazla  
Dün Logitech G435 kulaklık aldım. Sesi stereo olarak degil işitme bölümü olarak algılıyor. Bayağı aradım ama sorununu bulamadı, hatta fotoğrafta da gozukuyor. Ses boguk, az ve cansız geliyor. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık sesi boğuk çünkü Windows onu müzik kulaklığı değil, telefon gibi algılıyor. “İşitme bölümü” yazması zaten onu gösteriyor hocam.
G435’i Bluetooth ayarlarından tamamen kaldır.Sonra yeniden bağla.Bağlandıktan sonra ses ayarlarına gir, çıkan seçeneklerden “stereo” olanı seç.Eğer yine sadece bu işitme bölümü çıkıyorsa sürücü sıkıntısı vardır, Windows update yap ya da farklı bir Bluetooth adaptörüyle dene.Bu şekilde stereo ses gelir, baslar tok olur, boğukluk da kalmaz.

reis bluetooth olarak degil dongle ile baglıyorum bide dedigin sekılde ses kısmından kaldırdım dongle cıkarttım geri taktım vs gene stereo olarak algılamıyor anlamadım valla bende reis

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-07 175223.png
    42,6 KB · Görüntüleme: 14
Logitech G HUB varsa kaldır.Logitech sitesinden sürücüyü indir, kur, reset at
Olmazsa Aygıt Yöneticisi’nden G435’i sil,dongle’ı çıkar, reset at, tekrar tak.
Stereo gelmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…