Logitech G435 USB ile bilgisayara bağlanmıyor

Arkadaşlar bu bir kronik sorun değil. Kulaklığınız telefona bağlıysa mikrofon tuşuna 3 saniye boyunca basarsanız cihazlar arası geçiş yapabiliyorsunuz.

Dostum her şeyi denedim olmuyor ve Logitech'in kendi forumuna bakarakta görebilirsin olmuyor her şeyi denedik cahil değiliz yani ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ilk defa kulaklık kullanmıyorum.

Halen bu sorunu yaşıyorum. Gerçekten kullanan ve çözebilen var mı? Hiçbir şekilde cihazı masaüstü bilgisayara bağlayamadım.

Yemin ediyorum harikasın az daha garantiye göndermeye gidiyordum çözdüm XD xD
sorunu çözebildin mi hocam? nasıl çözdün bir de tam olarak anlatabilir misin acaba?

bende de şu an aynı sorun var kulaklığı kullanamıyorum.

Son düzenleme:
diğer arkadaşların dediği gibi. beyaz ışık yanana kadar mikrofon tuşuna basiyorum. olmazsa kapa aç yapıp tekrar deniyorum illaki oluyor .

2 gündür bu problemi yaşıyorum var mı bir çözüm yolu arkadaşlar ?
Beyaz ışık yanıp sönüyor sürekli fakat bağlanmıyor usb ile ama bluetooth ile bağlanıyor

1 gündür bu problemle uğraşıyorum. yapmadığım şey kalmadı. düzelmiyor. sürekli ışık yanıp sönüyor. telefona falan bağlanıyor problem yok. masaüstü pc bağlanmıyor. 1 aydır sıkıntısız kullanıyordum. dün bi anda gitti kulaklık. süngerlerini çıkarıp reset bile attım. düzelmiyor.

Dostum her şeyi denedim olmuyor ve Logitech'in kendi forumuna bakarakta görebilirsin olmuyor her şeyi denedik cahil değiliz yani ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ilk defa kulaklık kullanmıyorum.

süngerler elimde kulaklığa reset atmışken. o arkadaşın kulaklıkta sorun yok alttaki tuşa 3sn basın demesi yardı benim yapmadığım kombinasyon kalmadı. keşke bi tuşa 3 sn basarak düzelseydi ama olmuyor işte. hiçbişey yoktu bi anda pc ile bağlantı gitti.

Son düzenleme:
Dostum garantiye yollamalısın. Tek çözüm bu. Ney sebep oluyor bilmiyorum ama bir sonraki kulaklığım kesinlikle Logitech olmayacak.

Dostum garantiye yollamalısın. Tek çözüm bu. Ney sebep oluyor bilmiyorum ama bir sonraki kulaklığım kesinlikle Logitech olmayacak.

Yarın yollayacağım evet. Peki ürün değiştikten sonra tekrar aynı problemi yaşadınız mı? kulaklıktan normalde çok memnundum. bu problemi aşırı canımı sıktı. Tekrar tekrar yapacak gibi.

Yarın yollayacağım evet. Peki ürün değiştikten sonra tekrar aynı problemi yaşadınız mı? kulaklıktan normalde çok memnundum. bu problemi aşırı canımı sıktı. Tekrar tekrar yapacak gibi.
Ya hocam bizzat kullandığım kulaklık bende aylardır olmadı sizde nasıl oluyor? İnanmıyorsanız alın görseli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…