Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Nisan 2024 #1 Kulaklığın USB'sini takıyorum sonra kulaklığı açıyorum açık mavi(cyan gibi) bir renk yanıp sönüyor. Ama PC'ye bağlanmıyor.
Kulaklığın USB'sini takıyorum sonra kulaklığı açıyorum açık mavi(cyan gibi) bir renk yanıp sönüyor. Ama PC'ye bağlanmıyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.680 Makaleler 6 Çözümler 527 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Nisan 2024 #2 Bu yazılımı indirip kurdunuz mu? İndir – G435 Oyun Kulaklığı support.logi.com Artı 0 Eksi
KS KS Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 25 Nisan 2024 #3 Uygulamayı açmak için kulaklığın bağlanması lazım. Artı 0 Eksi
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 596 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #4 Monkey D. Xebec dedi: Uygulamayı açmak için kulaklığın bağlanması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu cihazlarda olan bir durum bende yaşadım uğraşmayın garanti var ise hemen gönderin. Artı 0 Eksi
Monkey D. Xebec dedi: Uygulamayı açmak için kulaklığın bağlanması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu cihazlarda olan bir durum bende yaşadım uğraşmayın garanti var ise hemen gönderin.
KS KS Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 26 Nisan 2024 #5 Lightspeed dedi: Bu cihazlarda olan bir durum bende yaşadım uğraşmayın garanti var ise hemen gönderin. Genişletmek için tıkla... ama sorun başka bir bilgisayara bağlanıyor enimkinde sorun oldu sadece. Artı 0 Eksi
Lightspeed dedi: Bu cihazlarda olan bir durum bende yaşadım uğraşmayın garanti var ise hemen gönderin. Genişletmek için tıkla... ama sorun başka bir bilgisayara bağlanıyor enimkinde sorun oldu sadece.