A Ahmet Kara33 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Kablosuz kulaklık almayı planlıyorum, bütçem 1500 TL. Şu Rampage dikkatimi çekti fena değil gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kablosuz kulaklık almayı planlıyorum, bütçem 1500 TL. Şu Rampage dikkatimi çekti fena değil gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #2 Ahmet Kara33 dedi: Kablosuz kulaklık almayı planlıyorum, bütçem 1500 TL. Şu Rampage dikkatimi çekti fena değil gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Rampage almanı öneririm G435'i kendim kullanıyordum kablosuz yapalım derken kalitesi azaltılmış bir kulaklık. Mikrofonu kulaklıkla bitişik olduğu için pek kullanışlı değildi. Fazla oyun oynanam şarkı falan dinlerim diyorsan alabilirsin.
Ahmet Kara33 dedi: Kablosuz kulaklık almayı planlıyorum, bütçem 1500 TL. Şu Rampage dikkatimi çekti fena değil gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Rampage almanı öneririm G435'i kendim kullanıyordum kablosuz yapalım derken kalitesi azaltılmış bir kulaklık. Mikrofonu kulaklıkla bitişik olduğu için pek kullanışlı değildi. Fazla oyun oynanam şarkı falan dinlerim diyorsan alabilirsin.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 4 Nisan 2023 #3 Ürünü kullanmadım ama fiyatı iyi gibi biraz incelemelerine bakıp alınabilir. ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık Derin baslı 7.1 çevresel ses, Discord ve Teamspeak sertifikalı mikrofon, hafif ve rahat tasarım. www.gaming.gen.tr
Ürünü kullanmadım ama fiyatı iyi gibi biraz incelemelerine bakıp alınabilir. ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık Derin baslı 7.1 çevresel ses, Discord ve Teamspeak sertifikalı mikrofon, hafif ve rahat tasarım. www.gaming.gen.tr
K Kroxzi Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 Ahmet Kara33 dedi: Kablosuz kulaklık almayı planlıyorum, bütçem 1500 TL. Şu Rampage dikkatimi çekti fena değil gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Forumda pek sevilmemis g435 almanı öneririm
Ahmet Kara33 dedi: Kablosuz kulaklık almayı planlıyorum, bütçem 1500 TL. Şu Rampage dikkatimi çekti fena değil gibi gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Forumda pek sevilmemis g435 almanı öneririm