EmirFurkan55 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Öncelikle herkese selam, Gaming kulaklık almak istiyorum. Fakat 3 model arasında kaldım. 1- Logitech G435 (Amazon.com.tr) 2-SteelSeries Arctis 1 Wireless (SteelSeries Arctis 1 Wireless 61512 Siyah Gaming Kulaklık - incehesap.com) 3-HyperX Cloud 2 (HyperX Cloud II KHX-HSCP-RD 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri) Logitech ve SteelSeries'ın beni cezbeden kısmı kablosuz olması fakat HyperX kalitesinde olduklarını sanmıyorum. Sizce hangi modeli almalıyım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2024
Öncelikle herkese selam, Gaming kulaklık almak istiyorum. Fakat 3 model arasında kaldım. 1- Logitech G435 (Amazon.com.tr) 2-SteelSeries Arctis 1 Wireless (SteelSeries Arctis 1 Wireless 61512 Siyah Gaming Kulaklık - incehesap.com) 3-HyperX Cloud 2 (HyperX Cloud II KHX-HSCP-RD 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri) Logitech ve SteelSeries'ın beni cezbeden kısmı kablosuz olması fakat HyperX kalitesinde olduklarını sanmıyorum. Sizce hangi modeli almalıyım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.