K kaptan1588 Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #1 Selam beyler bende logitech g502 var. Ön ayakları kalktı mouse pade takılıyor ayakları. Kaydıraçları her neyse internette buldum ama nasıl değişiceğimi bilmiyorum. Garantisi devam ediyor garantiye mi gönderiyim yoksa kendim mi değiştireyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2016
Selam beyler bende logitech g502 var. Ön ayakları kalktı mouse pade takılıyor ayakları. Kaydıraçları her neyse internette buldum ama nasıl değişiceğimi bilmiyorum. Garantisi devam ediyor garantiye mi gönderiyim yoksa kendim mi değiştireyim ?
KaaBoom!!!! Hectopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2016 #2 İlgilenen bir mağaza veya garanti merkezi varsa bedava değiştirirler diye tahmin ediyorum.
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 9 Ağustos 2016 #3 Türkiye'de görmedim ama yurtdışından logitech g502 skatez alarak kendiniz yapabilirsiniz.