labrador Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 236 Yer Adana 22 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar Logitech G502 mouse kullanıyorum orta tekerlek bozuldu kendi kendine ekranı aşağı yukarı kaydırıyor oyun oynarken yakınlaştırıyor falan bu orta tekerleği devre dışı bırakma şansım var mıdır?
Merhaba arkadaşlar Logitech G502 mouse kullanıyorum orta tekerlek bozuldu kendi kendine ekranı aşağı yukarı kaydırıyor oyun oynarken yakınlaştırıyor falan bu orta tekerleği devre dışı bırakma şansım var mıdır?
U ulasyc Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 94 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #2 Denetim masasında mouse ayarları var orada tekerlek ayarını değiştirebilirsin.
labrador Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 236 Yer Adana 22 Aralık 2021 #3 ulasyc dedi: Denetim masasında mouse ayarları var orada tekerlek ayarını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayarı değil ben direk devre dışı bırakmak istiyorum Logitech'in uygulamalarından böyle bir şansım var mı?
ulasyc dedi: Denetim masasında mouse ayarları var orada tekerlek ayarını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ayarı değil ben direk devre dışı bırakmak istiyorum Logitech'in uygulamalarından böyle bir şansım var mı?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Aralık 2021 #4 labrador dedi: Ayarı değil ben direk devre dışı bırakmak istiyorum Logitech'in uygulamalarından böyle bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G Hub uygulamasında sadece orta tıklama kaldırılıyor. Sizin için baktım kaydırma seçeneği bulamadım.
labrador dedi: Ayarı değil ben direk devre dışı bırakmak istiyorum Logitech'in uygulamalarından böyle bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G Hub uygulamasında sadece orta tıklama kaldırılıyor. Sizin için baktım kaydırma seçeneği bulamadım.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 22 Aralık 2021 #5 Scroll Lock açabilirsiniz, eğer olmazsa G Hub'da ayarı vardı diye hatırlıyorum.
labrador Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 236 Yer Adana 22 Aralık 2021 #6 siriius dedi: Logitech G HUB uygulamasında sadece orta tıklama kaldırılıyor. Sizin için baktım kaydırma seçeneği bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam bende girdim bulamadım. armas dedi: Scroll lock açabilirsiniz, eğer olmazsa G HUB'da ayarı vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... G HUB'dan bulamadım hocam.
siriius dedi: Logitech G HUB uygulamasında sadece orta tıklama kaldırılıyor. Sizin için baktım kaydırma seçeneği bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam bende girdim bulamadım. armas dedi: Scroll lock açabilirsiniz, eğer olmazsa G HUB'da ayarı vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... G HUB'dan bulamadım hocam.
S SamMobile Centipat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #7 Darbe mi almıştı?