Logitech G502 Hero alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7535HS 16 GB 4800MHZ DDR5 RAM RTX 3050 6GB
Msi Bravo 15 C7UDX
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam, 30TL'lik herhangi bir zincir marketten aldığım "Gaming mouse" adı altında satılan farem artık doğru düzgün çalışmamaya, USB kısmı ise paslanmaya başladı. Bende uygun fiyatta Sahibinden'de temiz bir G502 Hero model mouse aldım. Ama arkadaşlarım çok ağır olduğunu söyledi. Sizce 700 TL gibi bir fiyata aldığım G502 Hero beni idare eder mi? Garanti kutulu faturalı bir şekilde aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
G502 Proteus Core modelini 10 yıldır kullanıyorum. Şu an piyasadaki farelere göre daha ağır olduğu doğru hatta yanında ekstra ağırlıklarla birlikte geliyor. Hero modelinde kaliteyi düşürmedilerse, idare etmeyi geçtim uzun yıllar götürecektir.

Özellikle ergonomik diye almadıysan pahalı denilebilir, bütçeni 200-300 lira artırman gerekse bile sıfır olarak iyi fareler alabilirdin. İkinci el G402-G502 Hero ilanlarının topu enayi avı.

Özellikle ergonomik diye almadıysan pahalı denilebilir, bütçeni 200-300 lira artırman gerekse bile sıfır olarak iyi fareler alabilirdin. İkinci el G402-G502 Hero ilanlarının topu enayi avı.

Uygun fiyatlı diye aldım. Pek farelerden anlamam eskilerde bu vardı bunu bilirim. Temiz zaten 1 sene önce almis kullanmamis kargoda zaten bir double Click sorunu varsa sorarim.

G502 Proteus Core modelini 10 yıldır kullanıyorum. Şu an piyasadaki farelere göre daha ağır olduğu doğru hatta yanında ekstra ağırlıklarla birlikte geliyor. Hero modelinde kaliteyi düşürmedilerse, idare etmeyi geçtim uzun yıllar götürecektir.
Hocam yeni üretimdir herhalde 1 sene önce almış. İllaki ağırlığıni filan azaltmişlardir diye umuyorum.

Tek sıkıntı ağır olması değil. Kronik double Click sorunlu. Tabii size denk gelmeme ihtimali mevcut.

Saticiya sordum double Click sorununun olmadiğini soyledi bana.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı