Logitech G502 Hero alınır mı?

Bütçe
1500-2000

rartena

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1500-2000 TL fiyat bandında kablolu oyuncu mouse arayışım var. Bu mouse için ne dersiniz, alınır mı?

Konuyu farkında olmadan sürprizbozan işaretlemişim sayın moderatörler.

Merhaba 1500-2000 TL fiyat bandında kablolu oyuncu mouse arayışım var. Bu mouse için ne dersiniz, alınır mı?

Alınmaz bu bütçede kabloluya ne gerek var ki hocam?

MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-7)

Darmoshark markasını daha önce hiç duymamıştım öneri için teşekkürler.

Shape ile Hero iki farklı model mi?

Darmoshark markasını daha önce hiç duymamıştım öneri için teşekkürler.

Shape ile Hero iki farklı model mi?

Yok hocam shape demek şekil en sondaki G203'e benziyor diye attım sizde 203 istiyorsunuz sandım. Darmoshark bayağı kaliteli firma.

Hafifliğini övmüş herkes ele uyumu aradığım özellikler 26000DPI Darmoshark'ı alacağım gibi gözüküyor aklıma yattı.

Hafifliğini övmüş herkes ele uyumu aradığım özellikler 26000DPI Darmoshark'ı alacağım gibi gözüküyor aklıma yattı.

Evet hocam. Hafiflik isterseniz MCHOSE L7 Pro 40 gram elimde var gercekten tuy gibi. Ancak kucuk mouse yani alısabilecegim diyorsanız alın ayrıca 40 gram bir farenin malzeme kalitesi 54 gram olan bir fareden dusuk kalacaktır. Eğer eliniz büyük ise M3 Pro Max secin degil ise m3s Max secin. ayrıca hocam 26000 dpi degil 30000 dpi.

M3s Max için kargo yolu gözüktü çok teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…