Logitech G502 Hero vs G502 X

WindowsPlus

Nanopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Alınmaz. Atılanlardan birisini al geç.
Alınmaz bu bütçede kabloluya ne gerek var ki hocam?
G502 hero alınmaz, G502X alınır.
Saçma sapan bir fare. Alınmaz. Hem eski hem aşırı ağır.

Sizlere kaliteli ve alınabilir fare olan Logitech G502 Hero ile ilgili düşündüğüm şeyleri yazacağım. Öncesinde G402 kullanıyordum fakat indirime girdiği ve tam istediğim şekilde bir fare olduğu için G502 Hero almayı tercih ettim. Alırken asla yorumlara bakmadım ve iyi ki bakmamışım diyorum. Daha alalı bugün oldu ve pişmanlık duyduğumu söyleyemem. G402'yi uzun süredir kullanıyordum ve bu zamana kadar G402 ile bir problemim olmadı ve muhtemelen G502 Hero'yu sonraki aylarda da kullanmaya devam edeceğim. Size göre G502 Hero'dan daha iyi fareler olabilir, hatta bu sebeple G502 Hero yerine G502 X önerenler var. Bu arada G502 X modeline göz attım. Bana G502 Hero mu, G502 X mi derseniz açık ara G502 Hero derim. Bunu övmek için söylemiyorum. G502 X modelinde fare çok sıradan duruyorken, G502 Hero modelinde daha şık durduğunu söyleyebilirim.

Bu arada fare eski, bu yüzden alınmaz diyenler de var ama illa yeni fare almamız gerekmiyor sonuçta burada. Eski bir fare gözümde bana kaliteli geliyorsa ben neden almayayım ki?

Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.

Not: Arada G502 Hero ile G502 X'i karşılaştırdığım için başlık bu şekilde ayarlanmış. Bu sebeple başlığa aldanmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…