emir8 Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 31 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, bu iki mouse arasında kaldım. Sadece CS:GO oynuyorum. Hangisinin sensörü daha kalitelidir ve hangisi önerirsiniz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Arkadaşlar, bu iki mouse arasında kaldım. Sadece CS:GO oynuyorum. Hangisinin sensörü daha kalitelidir ve hangisi önerirsiniz? Teşekkürler.
P PinkFloydx Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 200 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Logitech g502
AEGONN Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 Sensei Ten kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Küçük bir mouse ama haberin olsun tutuş şekline göre serçe parmağın yere sürtebilir ilk kullanmaya başladığımda öyle olmuştu benim Rival 310'dan geçmiştim ama kısa sürede alıştım.
Sensei Ten kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Küçük bir mouse ama haberin olsun tutuş şekline göre serçe parmağın yere sürtebilir ilk kullanmaya başladığımda öyle olmuştu benim Rival 310'dan geçmiştim ama kısa sürede alıştım.