Yaklaşık bir aydır bilgisayarımı kullanmıyordum şehir dışında olduğum için. Geldiğimde ise hiç karşılaşmadığım bir problem ile karşılaştım. G HUB faremi görmemeye başladı. Uygulamayı silmeyi denedim ama olmadı yardımcı olacak arkadaşlar varsa teşekkür ederim.
Yaklaşık bir aydır bilgisayarımı kullanmıyordum şehir dışında olduğum için. Geldiğimde ise hiç karşılaşmadığım bir problem ile karşılaştım. G HUB faremi görmemeye başladı. Uygulamayı silmeyi denedim ama olmadı yardımcı olacak arkadaşlar varsa teşekkür ederim.
Fareyi bir süre takılı bıraktınız mı? Farenin kendi yazılımını güncelliyor bazen o sırada kaybolup geri geliyor. Fareyi 3-5 dk takılı tutmadıysanız o tamamlanmamış olabilir.
Fareyi bir süre takılı bıraktınız mı? Farenin kendi yazılımını güncelliyor bazen o sırada kaybolup geri geliyor. Fareyi 3-5 dk takılı tutmadıysanız o tamamlanmamış olabilir.
Yani fare ve bilgisayar açık kaldı mı, kullandınız mı bilgisayarı bu şekilde 3-5 dk bile olsa? Yoksa mouseun algılanmadığını görünce bilgisayarı geri mi kapattınız hemen?
Alternatif çözüm yolları olarak şunlar önerilmiş:
1. Aygıt yöneticisinden G502’yi bulup aygıtı kaldırarak sürücüleri temizleyip tekrar yüklemek.
2. G-Hub’ı yönetici olarak çalıştırmak.
3. Logitech Gaming Software yüklemek.
Yani fare ve bilgisayar açık kaldı mı, kullandınız mı bilgisayarı bu şekilde 3-5 dk bile olsa? Yoksa farenin algılanmadığını görünce bilgisayarı geri mi kapattınız hemen?
Alternatif çözüm yolları olarak şunlar önerilmiş:
1. Aygıt Yöneticisi'nden G502'yi bulup aygıtı kaldırarak sürücüleri temizleyip tekrar yüklemek.
2. G HUB'ı yönetici olarak çalıştırmak.
3. Logitech Gaming Software yüklemek.
Her şeyi denedim ona rağmen görmüyor. Başka bir uygulama varmış Logitech onboard Manager diye onda da görmüyor. Sanırım değiştireceğim fareyi yapacak bir şey yok gibi teşekkürler yardımın için.