Logitech G502 proteus Core vs. G502 Hero scroll ses yapıyor

Conspiracy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
6 senedir G502 proteus Core kullanıyordum. Geçenlerde miladını doldurdu. G502'nin kullanım ömründen ve ergonomisinden memnun olduğum için gene G502 almaya karar verdim. Birkaç gün önce son seri olan G502 Hero modelini aldım.
Hero'dan bir şikayetim var. Scroll tekeri yuvasında tam anlamıyla sabit değil. Anlatmak biraz güç olduğu için video ile destekleyeceğim durumu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soldaki çalışmayan ilk seri, sağdaki çalışan son seri Hero modeli. Gördüğünüz gibi ilk seride fareyi ani sağ-sol şeklinde oynattığımda scrolldan ses gelmiyor, Scroll'un boşlukta sağa sola vuruyor hissi olmuyor. Lakin Hero'da aynı hareketleri yapıyorum scroll yuvasında oynuyor ve ses yapıyor. Şimdi diyebilirsiniz ki oyunda bu kadar sert çevirme hareketleri yapmıyor musun? Nadir de olsa evet lakin asıl sıkıntı minimal hareketlerde bile farenin scroll'unun yuvasında hareket ettiğini hissedebiliyorum ve bu hissi sevmedim.

Şimdi merak ettiğim şey bu durum tüm Hero modellerinde olan bir şey mi? G502 Hero kullananlardan geri dönüş bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı