Logitech G502 X nasıldır?

@Stetra dostum yorumlardan anladığım kadarıyla sen ilk olarak G502 kullanıcısıydın, ardından 502 X'e geçtin. Değil mi? Eğer öyleyse neden G502'den 502 X'e geçtin acaba?

Bende şu anda bu iki mouse arasında kaldığım için sormak istedim. Çok bir espirisi yoksa 502 alacağım ama ciddi farklılık varsa 502 X alabilirim.

Şöyle söyleyeyim X alma mouse macro ataması yapılmıyor çok basit hazır sistem macroları kaydediyor hafızaya G HUB çok kötü LGS mouse tanımıyor yeni X olanı değişiklik olarak neredeyse söyleyeceğim hiçbir artısı yok çok az görsel fark var eski mouse düz 502 vardı X e geçtim eski olanı arıyorum.

@Stetra dostum yorumlardan anladığım kadarıyla sen ilk olarak G502 kullanıcısıydın, ardından 502 X'e geçtin. Değil mi? Eğer öyleyse neden G502'den 502 X'e geçtin acaba?

Bende şuanda bu iki mouse arasında kaldığım için sormak istedim. Çok bir espirisi yoksa 502 alacağım ama ciddi farklılık varsa 502 x alabilirim.
Ben normal 502 den geçtim .iyikide geçmişim 502 x e. Ben fark gördüm hissiyat ve enazından çok kaygan
G pro x 2 aldığımada aslında pişman oldum malzeme kalitesi çok zayıf

Ben normal 502'den geçtim. İyikide geçmişim 502 X e. Ben fark gördüm hissiyat ve enazından çok kaygan.
G PRO X 2 aldığımada aslında pişman oldum malzeme kalitesi çok zayıf.

Hocam G502 X Lightspeed kullaniyorsun sanirim, memnun musun faremde sorun ciktigi icin satip onu almayi dusunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı