Sinan Sarı Hectopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2016 #1 Benim uzun zamandır aradığım Türkçe Q klavye versiyonunu hiçbir yerde bulamadım ve size danışmak istedim. Bildiğiniz stoğa girmemiş olan bir yer veya satmaya açalışan birsini biliyor musunuz? Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2016
Benim uzun zamandır aradığım Türkçe Q klavye versiyonunu hiçbir yerde bulamadım ve size danışmak istedim. Bildiğiniz stoğa girmemiş olan bir yer veya satmaya açalışan birsini biliyor musunuz? Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
N Nerih Paşa Altuntaş Hectopat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #2 Hocam benim şuan elimde mevcut temiz bir adet g510 bulunuyor eger hala almayı düşünüyorsanız fiyatı konusuruz
Hocam benim şuan elimde mevcut temiz bir adet g510 bulunuyor eger hala almayı düşünüyorsanız fiyatı konusuruz
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.692 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Mart 2017 #3 Nerih Paşa Altuntaş dedi: Hocam benim şuan elimde mevcut temiz bir adet g510 bulunuyor eger hala almayı düşünüyorsanız fiyatı konusuruz Genişletmek için tıkla... Ürün halen duruyor mu peki?
Nerih Paşa Altuntaş dedi: Hocam benim şuan elimde mevcut temiz bir adet g510 bulunuyor eger hala almayı düşünüyorsanız fiyatı konusuruz Genişletmek için tıkla... Ürün halen duruyor mu peki?