frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #1 Blue switch bir klavye almak istiyorum. Şu anda Logitech G512 ile ASUS ROG STRIX Scope RX blue switch arasında kaldım. Bunlardan hangisi daha iyi? Veya daha iyi blue switch klavye öneriniz var mı? Düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Blue switch bir klavye almak istiyorum. Şu anda Logitech G512 ile ASUS ROG STRIX Scope RX blue switch arasında kaldım. Bunlardan hangisi daha iyi? Veya daha iyi blue switch klavye öneriniz var mı? Düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 676 Çözümler 2 27 Aralık 2024 #2 Bana kalırsa ikisi de leş ben olsam Wraith e-Sports'dan bir bakınırdım. Klavyeler wraithesports.com
frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #3 wreksia dedi: Bana kalırsa ikisi de leş ben olsam Wraith e-Sports'dan bir bakınırdım. Klavyeler wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Blue Switch bir önerin var mıydı acaba dostum?
wreksia dedi: Bana kalırsa ikisi de leş ben olsam Wraith e-Sports'dan bir bakınırdım. Klavyeler wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Blue Switch bir önerin var mıydı acaba dostum?
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #4 frkn.11121 dedi: Blue switch bir önerin var mıydı acaba dostum? Genişletmek için tıkla... Blue switchten çok kolay sıkılırsın bence blue alma.
frkn.11121 dedi: Blue switch bir önerin var mıydı acaba dostum? Genişletmek için tıkla... Blue switchten çok kolay sıkılırsın bence blue alma.
frkn.11121 Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #5 Tatibaskan dedi: Blue switchten çok kolay sıkılırsın bence blue alma. Genişletmek için tıkla... Tam tersine red/brown'dan sıkıldığım için blue bakıyorum.
Tatibaskan dedi: Blue switchten çok kolay sıkılırsın bence blue alma. Genişletmek için tıkla... Tam tersine red/brown'dan sıkıldığım için blue bakıyorum.
fasakasa Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #6 frkn.11121 dedi: Tam tersine red/brown'dan sıkıldığım için blue bakıyorum. Genişletmek için tıkla... red ne kullanıyordunuz ? Ben de red bakıyorum sessiz olması için
frkn.11121 dedi: Tam tersine red/brown'dan sıkıldığım için blue bakıyorum. Genişletmek için tıkla... red ne kullanıyordunuz ? Ben de red bakıyorum sessiz olması için