Logitech G512 Blue Switch alınır mı?

babapiro23

Centipat
Daha fazla  
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum bütçem 3000 TL switch klavye olması en büyük şartlarımdan ışıklandırma pek önemli değil zaten klavyeyi görmüyorum masanın altında.

G512 ve öncesinde G412 modellerinde 1 seneyi biraz geçince çift basma sorunu yaşadım. Klavye çok güzel herşeyiyle fakat ikisi de dolapta duruyor benim gözümde çöp olarak.

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum bütçem 3000 TL switch klavye olması en büyük şartlarımdan ışıklandırma pek önemli değil zaten klavyeyi görmüyorum masanın altında.
Longhau ve Kailh switchlerini koyup GX olarak adlandırıyorlar, kötü switch değil fakat overpriced önermem.
G512 ve öncesinde G412 modellerinde 1 seneyi biraz geçince çift basma sorunu yaşadım. Klavye çok güzel herşeyiyle fakat ikisi de dolapta duruyor benim gözümde çöp olarak.
Romer G modelleri mi ? Düz GX blue switch çift tıklama yapmaz

G512 ve öncesinde G412 modellerinde 1 seneyi biraz geçince çift basma sorunu yaşadım. Klavye çok güzel her şeyiyle fakat ikisi de dolapta duruyor benim gözümde çöp olarak.

Çift basma sorunu benim için sorun olmaz.

Longhau ve Kailh switchlerini koyup gx olarak adlandırıyorlar, kötü switch değil fakat overpriced önermem.

Romer G modelleri mi? Düz gx blue switch çift tıklama yapmaz.

Aynı fiyata alabileceğim daha güzel klavyeler var mı peki hocam?

Çift basma sorunu benim için sorun olmaz.

Aynı fiyata alabileceğim daha güzel klavyeler var mı peki hocam?
Blackwidow V4 %75 5000 TL'den 3990 TL'ye düştü alınabilir eğer büyük marka istiyorsan, %75 modelleri dışında Blackwidow V4 alma çünkü hotswap değiller.

Alternatif olarak Ak820 pro öneririm.

Black Widow V4 %75 5000 TL'den 3990 TL'ye düştü alınabilir eğer büyük marka istiyorsan, %75 modelleri dışında Black Widow V4 alma çünkü hotswap değiller.

Alternatif olarak AK820 Pro öneririm.

Hangi sitede 3990 TL hocam yüksek ihtimalle bütçem yetmeyecek hesaplamam lazım.

Black Widow V4 %75 5000 TL'den 3990 TL'ye düştü alınabilir eğer büyük marka istiyorsan, %75 modelleri dışında Black Widow V4 alma çünkü hotswap değiller.

Alternatif olarak AK820 Pro öneririm.

AK820 de num tuşları yok hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı