Elektronik Logitech G512 Carbon 2.938 TL

mertbirsenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
Meslek
İnşaat Mühendisi

Uzun zaman sonra dip fiyatında altında. Tactile switch olması farklı bir deneyim, fikri olan arkadaşlar yorum yapacaktır.

Ürünün hepsiburada seçeneği de mevcut. 3.088TL

Son düzenleyen: Moderatör:
513 olanı bende mevcut 3 yıldır kullanıyorum hala çok iyi hissiyatta ve sağlamlıkta 512 ile çok farkları yok almak isteyenlere gerçekten öneririm premium bir klavye.

Brown versiyonunu aldim daha sonrasinda sattim. Kaliteli ancak pek tavsiye edemem. En azindan bana pek uygun degil. Bunun disinda 6 ay sonunda R ve E tuslarinda cift basma sorunu ortaya cikti. Tavsiyem bu paraya hot swapple bir klavye almaniz olur.

Uzun zaman sonra dip fiyatında altında. Tactile switch olması farklı bir deneyim, fikri olan arkadaşlar yorum yapacaktır.

Ürünün hepsiburada seçeneği de mevcut. 3.088TL

Aula F75 kullanıyorum ama klavye biraz baydı açıkçası, eski Blackwidow v3 tkl'mi özledim. Sizce ondan geçilir mi? Kalite düşürmek kesinlikle istemiyorum.

Uzun süre Logitech klavyeleri kullanmış birisi olarak en son kullandığım G513 oldu ve illallah ettim. Bir daha asla bulaşmam bunlara. Ömürlük falan bir kenara 1 sene çift tıklamadan kullanırsanız şükredin. Daha mantıklı seçeneklere yönelmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı