Logitech G512 Carbon alınır mı?

KOZBEY22

Centipat
Daha fazla  
Bana gayet güzel geldi kasanın sağlamlığı olsun, RGB'si olsun, tuşların sesi, basış hissiyatı olsun. Bence alınabilir. Sizce?

Guzel gozukuyor, alinir bence. Ucube bir klavye yerine bir tane bundan alir gecerdim.

Guzel gozukuyor, alinir bence. Ucube bir klavye yerine bir tane bundan alir gecerdim.
bazı konulardanda baktım technopattan. switchler değiştirilmiyor o yüzden bi switch bozulursa klavye çöp oluyor ben aldım 2 ay sonra çift basmaya başladı para iadesi aldım falan demişler. aslında marka gayet kaliteli ama aklımı kurcaladı bu olay. 2 ay içinde bozulma yapacağını sanmıyorum.

Bozulma olayi biraz sans - sanssizlik isi. Hiç 100% bozulmaz diyebilecegim ürün yok maalesef. G710 + dedim mesela, bunu zamaninda alip hala kullananlar var mesela, hatta YouTube'da videosu bile var, uzerinden tankla gecip kullaniyorlar, ama aldiktan 1 yil sonra bozulani da mutlaka vardir. Bu swic degisimi olayini bilmiyorum, hangi modellerde var, su su su diye soyleyemem. Forumda bu cin urunleri cok meshur, wraiths mi ne, oradan ürün cok oneriyorlar onlara da bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…