Logitech G512 Carbon çift USB girişi olması

Bütçe
2000
Herkese iyi sosyaller Logitech G 512 Carbon almayı düşünüyorum bütçem 1.5-2K arası fakat ben laptop kullandığım için laptopumda toplam 3 USB girişi var ve hepsi dolu ben G512 Carbon'u tek USB ile çalıştırabilir miyim veya klavyenin dahili USB'sine faremi bağlasam gecikme yaşar mıyım yardımcı olur musunuz?

2K civarında önerebileceğiniz bir klavye var mı hocam benim bütün ekipmanlarım Logitech olduğu için yazılımsal bütünlük sağlamaları için almak istiyordum.
Nasıl bir şey istediğine bağlı. TKL ve %60 olur diyorsan Amazon üzerinden Epomaker klavyelere bak derim. Modifiye edilebilir ve uzun ömürlü oluyorlar. Ek olarak, kablosuz modelleri de var gecikme yaşatmıyorlar. Switch seçeneği ise çok fazla genelde ve çok güzel tok ses çıkarıyorlar, sesli istersen onlar da vardır tabii.

Nasıl bir şey istediğine bağlı. TKL ve %60 olur diyorsan Amazon üzerinden epomaker klavyelere bak derim. Modifiye edilebilir ve uzun ömürlü oluyorlar. Ek olarak, kablosuz modelleri de var gecikme yaşatmıyorlar. Switch seçeneği ise çok fazla genelde ve çok güzel tok ses çıkarıyorlar, sesli istersen onlar da vardır tabii.

TKL kullanamam hocam numpad çok kullandığım bir şey.

O klavyeye 2k vermek paranı çöpe atmak demek sakın alma. Hangi switch tercih edersin ona göre öneride bulunabilirim

Bu arada yanlış anlaşılmasın klavye bence korkunç bir klavye değil. Sadece switchleri ve klavyenin kendisi kronik sorunlu ve 2000 tl bandında çok daha iyi klavyeler var.

O klavyeye 2K vermek paranı çöpe atmak demek sakın alma. Hangi Switch tercih edersin ona göre öneride bulunabilirim.

Bu arada yanlış anlaşılmasın klavye bence korkunç bir klavye değil. Sadece Switch'leri ve klavyenin kendisi kronik sorunlu ve 2000 TL bandında çok daha iyi klavyeler var.

Hocam çok ses çıkarmayan sessiz bir Switch istiyorum red veya brown gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı