Konudan bağımsız sorularım olacak hocam. Bende aynı klavyeyi aldım kargoyu bekliyorum. Ne zamandır kullanıyorsunuz? Herhangi bir problemi veya sorunu var mı?
Konudan bağımsız sorularım olacak hocam. Bende aynı klavyeyi aldım kargoyu bekliyorum. Ne zamandır kullanıyorsunuz? Herhangi bir problemi veya sorunu var mı?
Klavye ile ilgili hiçbir problemim yok hocam 3 aydır kullanıyorum brown switch olanı basış hissiyatı vs çok hoş rgb ışıkları çok canlı tek eksisi oda bütün mekanik klavyelerde mevcut neredeyse tuş çınlama sesi.
Klavye ile ilgili hiçbir problemim yok hocam 3 aydır kullanıyorum brown switch olanı basış hissiyatı vs çok hoş rgb ışıkları çok canlı tek eksisi oda bütün mekanik klavyelerde mevcut neredeyse tuş çınlama sesi.
Blue switch en sesli switch hocam ben blue alacaktım fakat brown'da indirim vardı diye bunu tercih ettim blue switch en çok click sesinin olduğu switch türüdür yani en seslisi.Brown ile aralarında ses dışında fark yok
Blue switch en sesli switch hocam ben blue alacaktım fakat brown'da indirim vardı diye bunu tercih ettim blue switch en çok click sesinin olduğu switch türüdür yani en seslisi.