R Rohat04 Kilopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 Romer G Switch'lerde sorun çıkıyormuş ama gx Switch'lerde sorun var mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2022
Romer G Switch'lerde sorun çıkıyormuş ama gx Switch'lerde sorun var mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 28 Mart 2022 #2 Blue Switch alınmaz sesi aşırı fazla ve rahatsız edici.
R Rohat04 Kilopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #3 Marla Singer dedi: Blue Switch alınmaz sesi aşırı fazla ve rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Çıkardığı ses yüksekliği önemli değil. Diğerlerinde olduğu gibi çift tıklama, çalışmama gibi kronik sorunlar var mı onu öğrenmek istiyorum sadece.
Marla Singer dedi: Blue Switch alınmaz sesi aşırı fazla ve rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Çıkardığı ses yüksekliği önemli değil. Diğerlerinde olduğu gibi çift tıklama, çalışmama gibi kronik sorunlar var mı onu öğrenmek istiyorum sadece.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.508 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #4 ASUS ROG STRIX Scope RX bu kalvyeyi önerebilirim bizzat kullanıyorum aşırı memnunum, alıp da memnun olmayan bir kişi yok.
ASUS ROG STRIX Scope RX bu kalvyeyi önerebilirim bizzat kullanıyorum aşırı memnunum, alıp da memnun olmayan bir kişi yok.
Uurlauur Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 46 28 Mart 2022 #5 Rohat04 dedi: Çıkardığı ses yüksekliği önemli değil. Diğerlerinde olduğu gibi çift tıklama, çalışmama gibi kronik sorunlar var mı onu öğrenmek istiyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Alalı 2 ay oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Rohat04 dedi: Çıkardığı ses yüksekliği önemli değil. Diğerlerinde olduğu gibi çift tıklama, çalışmama gibi kronik sorunlar var mı onu öğrenmek istiyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Alalı 2 ay oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.